Vilniaus mokytojų namai
EN

Sekmadieniais Vilniaus mokytojų namai atveria duris Ukrainos mokytojams!

Vilniaus mokytojų namai kviečia burtis ir registruotis mokytojus ir neformalaus ugdymo pedagogus iš Ukrainos. Lietuvoje jau tūkstančiai pabėgėlių iš Ukrainos. Daugelis iš jų randa savo laikinus namus Vilniuje.Tikrai tarp jų yra mokytojų, būrelių vadovų, menininkų, kurie savo šalyje dirbo su vaikais ir norėtų tęsti šią veiklą Lietuvoje.

Balandžio 24 d. atveriame savo duris ir kviečiame Ukrainos mokytojus sekmadieniais naudotis visomis mūsų auditorijomis ir salėmis, bei kartu kurti ukrainiečių namus Vilniuje. Esame pasiruošę tarpininkauti surandant mažuosius ukrainiečius, kurie norėtų lankyti būrelius ir pamokėles savo gimtąja kalba, taip pat pasistengsime pagelbėti su reikiamomis priemonėmis. Neabejojame, kad kol vaikai atras savo vietas lietuviškose mokyklose ir darželiuose, daugeliui bus smagu lankyti dailės, šokių, šachmatų, dainavimo ar kitus užsiėmimus su mokytojais iš Ukrainos. Tegu mūsų namai, tampa jūsų veiklos namais Vilniuje. Kartu iki pergalės!

Prašome dalintis šia žinia ir kviesti registruotis mokytojus ir ukrainiečiu, dirbančius su vaikais ir paaugliais.

Registracijos anketa: https://bit.ly/3N5Avdj

Informacija: viktorija@kultura.lt, +370 650 14450

 

Vilniaus mokytojų namai (Vilnius Teachers’ House) відкриває щонеділі двері для українських вчителів  

Запрошуємо педагогів з України до співпраці. Реєструйтеся, щоб взяти участь у формальному і неформальному навчальному процесі. Зараз у Литві перебувають тисячі переселенців з України. Більшість із них поселилися у Вільнюсі. Ми впевнені, що серед вас є вчителі, художники, керівники гуртків, які в Україні працювали з дітьми і хотіли б продовжити свою діяльність у Литві.

24 квітня ми відчиняємо свої двері для українських педагогів. Запрошуємо вас щонеділі користуватися нашими залами, аудиторіями, і так, разом, будувати Український дім у Вільнюсі. Ми готові надати можливість дітям з України відвідувати гуртки та уроки рідною мовою, також забезпечимо необхідними матеріалами.Ми не сумніваємося, що, поки діти шукають своє місце у литовських школах і садках, нам вдасться запропонувати хорошу альтернативу, давши їм можливість займатися мистецтвом, танцями, шахами, співами та іншими видами діяльності з українськими педагогами. Нехай Наш дім стане і Вашим. Разом до перемоги!

Поширте, будь ласка, цю інформацію та запросіть спеціалістів з України зареєструватися! https://bit.ly/3N5Avdj

Informacija: viktorija@kultura.lt , +370 650 14450

2022 m. kovo 21 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: