Vilniaus mokytojų namai
EN

AUKSINIAI BRODVĖJAUS MIUZIKLAI


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Gruodžio 16 d.
18:30 VAL.

AUKSINIAI BRODVĖJAUS MIUZIKLAI

Belaukiant gražiausių žiemos švenčių, pasinerti į žymiausius Brodvėjaus miuziklus kviečia aksominio balso savininkė Evelina Sašenko ir charizmatiškasis operos solistas Eugenijus Chrebtovas. Šie atlikėjai nuostabūs po vieną, tačiau drauge jie – itin autentiškas duetas, scenoje demonstruojantis auksinę bendrystę.  

Evelina – daugelio dainų konkursų ir projektų dalyvė, pelniusi klausytojų simpatijas dėl puikiai prancūzų kalba atliekamų Edith Piaf dainų, neblėstančios meilės kabaretų ir miuziklų arijoms. Tuo tarpu ukrainiečių kilmės baritonas Eugenijus Chrebtovas, klausytojams geriau pažįstamas kaip operos solistas, nebijantis nerti į įvairias muzikines avantiūras ir lengvai pasiduodantis skirtingiems muzikoms žanrams. Šįkart žavūs solistai sujungia pajėgas ir aistrą miuziklams bei žada sukurti ypatingą Brodvėjaus nuotaiką. 

Koncerte skambės arijos ir duetai iš ilgiausiai Brodvėjaus scenoje skambėjusio miuziklo „Katės“, pasaulinį pripažinimą pelniusio „Operos Fantomo“, nepakartojomo Eltono Johno „Aidos“, tikra istorija paremtos „Čikagos“ ir kitų žymiausių miuziklų. Atlikėjams akompanuos visuomet muzikalus ir virtuoziškas pianistas Pauliaus Zdanavičiaus kartu su savo vadovaujamu trio.

Evelina Sašenko – vokalas
Eugenijus Chrebtovas – vokalas
Paulius Zdanavičius – fortepijonas
Denis Murašov – kontrabosas
Martynas Lukoševičius – mušamieji

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/auksiniai-brodvejaus-miuziklai-370446/





Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: