Vilniaus mokytojų namai
EN

RŪTA ŠČIOGOLEVAITĖ: THE BEST OF WHITHEY HOUSTON


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Gruodžio 29 d.
18:30 VAL.

THE BEST OF WHITNEY HOUSTON

RŪTA ŠČIOGOLEVAITĖ
PAULIAUS ZDANAVIČIAUS TRIO

Nors sykį girdėję Rūtą Ščiogolevaitę profesionalioje scenoje, drąsiai paliudys, jog jos vokaliniam meistriškumui sunku atrasti atitikmenį. Drąsiai po žanrų įvairovę nardanti atlikėja puikiai atsiskleidžia tiek popmuzikos skambesy, tiek džiazo ritmuose. Scenoje ji niekuomet nestokoja geros nuotaikos, koketiško humuro, emocinio ryšio ir atviro dialogo su žiūrovu. 


Šįkart prakalbinti publiką ji ryžtasi su legendinės, visame muzikos pasaulyje ryškų pėdsaką palikusios pop muzikos dievaitės Whitney Houston dainomis. Ši atlikėja, pasak pačios Rūtos, buvo jos pirmoji ir visų laikų geriausia mokytoja, turėjusi angelišką balsą, liūto dvasią ir dievišką esybę. Ne veltui sakoma, kad pasiklausyti Whitney dainų atskrisdavo net paukščiai! 


Daugybę kartų kristusi ir vėl atsistojusi, gyvenusi itin spalvingai, bet visuomet sklendusi su muzika, Whitney iš gyvenimo išėjo pasauliui palikusi tokius hitus kaip „Dance with somebody“, „I have nothing“, geriausia visų laikų meiles daina tituluojamą „I will always love you“ ir daugybę kitų. Tai – kūriniai, su kuriais augo kartos, kurie paliečia kiekvieną jautrią sielą ir muzikai nebejingą klausytoją. Štai kodėl jie turi skambėti dar ir dar, kaskart atiduodant pagarbą ne tik pačiai Whitney, bet ir niekuomet iš mados neišeinančiai jos kūrybai!


„The best of Whitney Houston“ – tai unikali galimybė išgirsti, kokį priėjimą prie laurais apipintos ir niekuomet iš atminties neišblėstančios amerikiečių pop žvaigždės rado Rūta Ščiogolevaitė. Drauge su savo ištikimais scenos bendražygiais – Pauliaus Zdanavičiaus vadovaujamu trio – ji surengs šventiškai jaukų, akustinį pasirodymą. 


Unikali koncerto aplinka, puikiai atpažįstamos melodijos ir dviejų divų energija vienoje scenoje – viskas ko reikia gražiausiam žiemos koncertui!

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/ruta-sciogolevaite-the-best-of-whithey-houston-370721/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: