Vilniaus mokytojų namai
EN

Andrius Kaniava. „Senasis Antikvariatas“| Šv. Kotrynos bažnyčia


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Spalio 28 d.
19:00 VAL.

2022 m. spalio 28 d. 19 val. dainų autorius ir atlikėjas Andrius Kaniava kartu su scenos bendražygiais – smuikininku Tadu Dešuku ir pritariančia atlikėja Gintare Baueryte kviečia į akustinį vakarą Šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje, kurio metu nupūs dulkes nuo dainų, sudėtų į albumą „Antikvariatas“. Nuolat sulaukiantis žiūrovų klausimų, kodėl neskamba „Antikvariato“ dainos, Andrius Kaniava pagaliau prisiruošė jas prisiminti, įvilko į kiek kitokį rūbą ir ketina tuo pradžiuginti savo klausytojus.
2009-ųjų liepos mėnesį pasirodė antrasis aktoriaus albumas „Antikvariatas“. Palydėdamas tuo metu į gyvenimą naujausią, šiems laikams nebūdingai „nepadoriai“ ilgai, net trejus metus kurtą albumą, Andrius Kaniava sakė: „Antikvariatas - senų daiktų, kurių nesieja nei istorija, nei laikmetis, nei pardavimo ar eksponavimo vieta. Vieta, kuri egzistuoja tik dėl praėjusio laiko, jo pasekmių ir kuriai prabėgęs laikas yra naudingas. Tai tinka visoms dvylikai albumo dainų".
„Mane daug kas ragina rengti autorinius susitikimus. Nenoriu. Manau, kad koncertas yra pats geriausias susitikimas. Tada pasižiūriu, kaip pasikeitė žiūrovai, ar atėjo nauja karta. Logiška, jie irgi į mane pasižiūri - kas su manimi įvyko. Jaučiuosi kaltas, kad pastaruoju šias dainas labai retai atlikinėjau. Koncerte „Senasis Antikvariatas“ Šv. Kotrynos bažnyčioje šią skolą grąžinsiu klausytojams – sako dainuojantis aktorius Andrius Kaniava.
Į koncertą kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.
Bilietus platina kakava.lt
Daugiau informacijos: koncertai@bardai.lt
Tel. +37067223266


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: