Vilniaus mokytojų namai
EN

ATKELTAS | DEIVIS 25 | Vilnius


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Spalio 8 d.
19:00 VAL.

Koncertas atkeliamas iš vasario 6 d. Bilietai galios tie patys ir papildomai kreiptis nereikia.

Deivis kviečia į karjeros koncertus! Į koncertus, kuriuose skambės atlikėjo autorinės kūrybos dainos tapusios hitais, svarbiausios karjeros dainos iš sukurtų vaidmenų miuzikluose, operetėse ar net televizijos šou! Išgirsite neįtikėtinas istorijas iš 25 metų atlikėjo muzikinės karjeros.
Kartu su bičiuliais, vienais geriausių muzikantų Lietuvoje, tarp kurių ir gitaros legenda Tomas Varnagiris, nusikelsite laiku ir „paskęsite“ nuostabiuose prisiminimuose. Nostalgiški, visiems puikiai pažįstami, kūriniai bus prikelti antrai jaunystei, o dalis jų įgaus naują skambesį. Ir tai yra vienintelė proga susitikti su Deiviu Norvilu, kartu su grupe, gyvo garso koncertuose!

Koncerte skambės dainos iš miuziklų „Paryžiaus katedra“, „Jėzus Kristus Superžvaigždė“, iš nuostabaus etapo muzikiniame projekte „Auksinis balsas“ ir autorinės atlikėjo dainos: "Dainuok", "Mergytei", "Taip Gera", "Ašara", "Jeigu nori" ir kiti kūriniai.
Solidus ir šiltas koncertas skirtas visiems pasiilgusiems jaukių susitikimų ir profesionalaus, kokybiško muzikinio pasirodymo. 

 

DEIVIS NORVILAS – vokalas, gitara
VYTIS SMOLSKAS – klavišiniai
TOMAS VARNAGIRIS – gitara, elektrinė ir akustinė
ANDRIUS DAUGIRDAS – bosinė gitara
MARTYNAS LUKOŠEVIČIUS - mušamieji

 Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/perkeltas-deivis-25--vilnius-346137/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: