Vilniaus mokytojų namai
EN

PERKELTAS | „X FAKTORIAUS“ NUGALĖTOJŲ „MANDO“ KONCERTAS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Gegužės 10 d.
18:30 VAL.

Koncertas perkeltas iš 2022 m. kovo 16 d., 18:30 val. Turimi bilietai galioja, jų keisti nereikia. 

Muzikinio projekto „X faktorius“ nugalėtojai „Mando“ kviečia į koncertą. Žiūrovų numylėtiniai sostinėje surengs pasirodymą ypatingoje vietoje – Šv. Kotrynos bažnyčioje. „Nekantraujame susitikti su gerbėjais ir pasidalinti savo muzika. Šis koncertas mums labai svarbus, todėl atiduosime visą širdį“, – sako duetas.

Pianisto Mindaugo Pundziaus atliekama muzika ir prancūzo Antoine Wend balsas dar garsiau suskambės bažnyčios skliautuose. Koncertų svečių laukia jautrios, sielą pasiekiančios muzikos kupinas vakaras.

M. Pundzius sako, kad prieš koncertą jaučiasi puikiai. Su dideliu nekantrumu muzikantas laukia, kada galės susitikti su gerbėjais gyvai. „Norime pabendrauti su susirinkusiais, padėkoti tiems, kurie mus palaikė, balsavo, negailėjo gražių žodžių. Kiekviena gerbėjo žinutė yra labai svarbi“, – sako „Mando“ narys.

„Mando“ vokalistas Antoine Wend yra labai laimingas dėl to, kad gyva muzika vėl sugrįžta į grupės gyvenimą. „Nekantrauju dalintis mūsų muzika, emocijomis. Laimėjimas „X faktoriuje“ man įkvėpė jėgų ir pasitikėjimo savimi. Supratau, kad einu teisinga linkme – siekti karjeros muzikos pasaulyje. Labai noriu koncertuoti, susitikti su klausytojais“, – sako A. Wend.

Scenoje „Mando“ atliks „X faktoriuje“ jau skambėjusias dainas, taip pat pasaulyje žinomus hitus bei autorines Antoine dainas. „Įdomu, kaip žmonės įvertins mano parašytas dainas. Esu labai laimingas, kad pirmą kartą jas atliksiu Mindaugui akompanuojant“, – sako Antoine.

Nepamirštamas, jaukus ir geriausias emocijas dovanojantis „Mando“ koncertas jau kovo 16 d., 18.30 val., Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Bilietai: https://kakava.lt/renginys/x-faktoriaus-nugaletoju-mando-koncertas/2294/5826

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: