Vilniaus mokytojų namai
EN

POEZIJOS IR MUZIKOS PROGRAMA VYTAUTO MAČERNIO METAMS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Lapkričio 7 d.
18:00 Val.

Pirkti bilietą: https://bit.ly/3uRExgY
2021 - ieji metai – poeto Vytauto Mačernio metai. pasitinkant mėgiamo poeto šimtmetį, poeto indėlį į lietuvos kultūrą, dar pavasarį pajėgas sujungė mėgiami teatro ir kino aktoriai, dainų autoriai ir atlikėjai, kurie parengė dainų programą Vytauto Mačernio tekstais. 
Tai – dainuojantys aktoriai Gediminas Storpirštis bei Giedrius Arbačiauskas, į savo gretas pakvietę prisijungti ir jaunąją dainų kūrėją ir atlikėją Živilę Mackevičiūtę. Muzikinę dalį poeto „vizijomis” apjungė nacionalinės kultūros ir meno premijos lauretas, aktorius, skaitovas Vladas Bagdonas, kuris savitai, atpažįstamo žemo tembro balsu, perteikia Vytauto Mačernio „Vizijas”. 
Po kelionių po visą Lietuvą, programos iniciatoriai – geros muzikos ekspertai „bardai lt” – kviečia į paskutinį V. Mačernio metams skirtą renginį Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje ir viliasi, kad ši poetinė-muzikinė programa, talentingų aktorių bei atlikėjų pagalba, praplės V.Mačernio kūrybos gerbėjų ratą, sužadins poezijos troškulį, leis didžiuotis mūsų šalies kūrėjais.

Dalyvauja: Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatas, aktorius Vladas Bagdonas skaitys Vytauto Mačernio „vizijas“.
V. Mačernio tekstais dainas atlieka:
• Atlikėja Živilė Mackevičiūtė;
• Aktorius Gediminas Storpirštis;
• Aktorius Giedrius Arbačiauskas.
Programos trukmė – 80 min.
Bilietus platina tiketa.lt bei likus 1 valandai iki renginio pradžios vietoje.

Bilietų kaina: 10, 12, 15, 20 eur.
Informacija tel. 867223266, koncertai@bardai.lt
 


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: