Vilniaus mokytojų namai
EN

XIX tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai-aš“ | KAIP GIMSTA DAINA


VMN Baltoji salė
Sekmadienis
Spalio 24 d.
12 val.

Muzikinė edukacija vaikams nuo  ir visai šeimai.

Muzikinės edukacijos užsiėmimai – tai kūrybinė erdvė, kurioje įsitrauksime į muzikinę istoriją, susipažinsime su įvairiais muzikos instrumentais, lavinsime savo vaizduotę, ritmiką ir drauge atsakysime į klausimą – „kaip susidraugauja muzika ir eilėraštis?“.

Užsiėmimai vyks mažiausiems suprantama ir aktualia forma - čia juos pasitiks muziką mylinti avytė, kuri ne tik supažindins su tuo, kaip iš eilėraščio gimsta daina, bet ir įtrauks vaikus į smagų ir šviesų muzikos pasaulį, kuriame mes žaisdami mokomės! Mokomės apie pasaulį, kuris pilnas garsų, keisčiausių sąskambių, mažorinių ir minorinių dainų, apie instrumentus, prie kurių kiekvienas galėsime prisiliesti ir ugdyti savo smulkiąją motoriką, apie vaizduotę ir apie tai, kokius gražius stebuklus gali kurti muzika ir lietuviškas žodis. 

Gintarė Bauerytė – dainų autorė ir atlikėja, studijavo Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, o šiuo metu tęsia Muzikos terapijos magistro studijas Vilniaus universitete. Kuria autorines dainas, aktyviai koncertuoja, dalyvauja įvairiuose dainuojamosios poezijos konkursuose ir festivaliuose, veda muzikinius užsiėmimus vaikams. 2020 m. kartu su dar penkiomis jaunomis kūrėjomis išleido kompaktinę plokštelę vaikams pagal šiuolaikinių poetų tekstus „Debesėlių pily“, o 2021 m. savo autorinių dainų albumą „Danguj ir žemėj“.

Trukmė: 45 min. 

Bilieto kaina 5 Eur.

Bilietus platina www.bilietai.lt

Renginio nuoroda: https://bit.ly/3kzclMd

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: