Vilniaus mokytojų namai
EN

Išsipildžiusios svajonės istorija


Šv. Kotrynos bažnyčia
Pirmadienis
Spalio 4 d.
19:00 VAL

Pranešame, kad renginys Išsipildžiusios svajonės istorija | Vilnius buvo perkeltas iš 2019 m. gruodžio 4 d. (vėliau -  kėlėsi į 2020 m. gruodžio 29 d. ir 2021m. kovo 15 d.) ir pagaliau įvyks 2021 m. spalio 4 d. 19:00 val.
 
Bilietai galios tie patys ir papildomai kreiptis nereikia.
 
Jeigu jūsų netenkina nauja renginio data, bilietus galite grąžinti iki kovo 5 d.
Norint grąžinti bilietus, prašome kreiptis el. paštu: info@bilietai.lt ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766
 
Organizatorius atsiprašo už nepatogumus.

Visos svajonės išsipildo... Muzikinio spektaklio herojai – paprasta šokėja ir kilmingas grafas, kaip ir daugelis iš mūsų, svajoja: "Kur rasti laimę ir meilę? O suradus, kaip ja patikėti?" Jie nori mylėti, bet nepasitiki. Tuometinės visuomenės normos ir nuostatos daro jų meilę ir svajones neįmanomomis. Bet jų meilė yra tiek stipri, kad sulaužo nusistovėjusias visuomenės taisykles. Galiausiai patikėję jau ir taip trapia savo ateitimi, jie suklysta ir per kvailiausią atsitiktinumą praranda vienas kitą, tačiau likimas vis tiek juos suveda. Jiems tenka ginti savo svajones ir vėl iš naujo patikėti... Meilė kuri laužo taisykles, yra tiek stipri, jog sugriauna visas sienas, kad išsipildytų.

Gražiausios ištraukos iš operečių atskleidžia šią aistringą, romantišką, šviesią, šarmingą ir uždegančią istoriją apie meilę. Juk operetė – tai ne tik žaižaruojanti ir melodinga muzika, operetė – visada dovanoja gražią istorijos pabaigą. Charizmatiškas, artistiškas vokalinis duetas „Bella Vita“, kurio nariai profesionalūs solistai Gražina Skinderytė - Kurnickienė (sopranas) ir Nacionalinio operos teatro emeritas Vytautas Kurnickas (tenoras) papasakos žiūrovams Išsipildžiusios svajonės istoriją.

Teatralizuotame pasirodyme skamba ištraukos iš Imre Kálmán, Franz Lehár, Johann Strauss ir kt. operečių.

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/perkeltas-issipildziusios-svajones-istorija--vilnius-321652/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: