Vilniaus mokytojų namai
EN

Ludovico Einaudi, Ramin Djawadi muzika. Rojalis (Belarus)


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Rugsėjo 24 d.
19:00 val.

Mieli svečiai, informuojame, kad į renginį bus įleidžiami tik žmonės turintys galimybių pasą t. y. kurie paskiepjo, turi neigiamą PGR testą (galioja ne ilgiau kaip 48 valandas), arba tie, kurie sirgo per 180 dienų. Prašome atkreipti dėmesį į tai!
 
Fortepijoninės muzikos vakaras Šv. Kotrynos bažnyčia. Rojalis.
 
Grojant Minsko simfoninio orkestro pianistei Nadezhdai Boldovskya išgirsite pačias įspūdingiausias ir emocingiausias genijaus Ludovico Einaudi kompozicijas (filmai „1+1“ irkt.), taip pat neįtikėtino kompozitoriaus Ennio Morricone (filmai “Professional”, “The Mission”ir kt.) ir kitų genialių kūrėjų muzikiniai kūriniai, kurie pažadins kiekvieno žiūrovo sielą!
 
Koncertas vyks vienoje atmosferingiausių Vilniaus vietų - Šv. Kotrynos bažnyčia. Vidinė atmosfera kiekvienam žiūrovui suteiks ypatingų įspūdžių dėl jos didingo vidinio vaizdo. Šviesos žaismaspas ineš jus į jūsų tikrai tobulą pasaulį.
 
Galėsite pasimėgauti neįtikėtinu rojalio skambėjimu, kurio kompozicijos užpildytos gyvenimu, sielos ramybės jausmu ir vidiniu pakilimu. Genijų užrašyti muzikiniai motyvai verčia mus eiti pirmyn, mėgautis kiekviena gyvenimo akimirka ir tikėti geriausiu – meile ir nuoširdumu.
 
Įspūdžiai išliks šilčiausi, o emocijos - gyviausios!



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: