Vilniaus mokytojų namai
EN

U'Elements: albumo "Warm White" pristatymo koncertas


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Rugsėjo 11 d.
20:00 VAL.

Beveik metus gyvuojanti grupė „U‘Elements“ vienija publikai jau gerai žinomus muzikantus: ją sudaro buvę „Subtilu-Z“ nariai akordeonininkai Povilas Velikis ir Dmitrijs Mihailovs, prie jų prisijungė būgnininkas Mihails Novikovs ir kontrabosininkas Armanas Isojanas. Taigi, tai – tarptautinis lietuvių-latvių-armėnų tandemas, keturi profesionalūs muzikantai, besidalijantys su publika savo originalia kūryba.
U‘Elements kūryboje susilieja lietuvių, latvių, armėnų liaudies muzikos motyvai bei džiazo kalba ir improvizacija.
U’Elements kuriama muzika yra energinga, melodinga, jazz, folk, drum&bass, world music. Naujasis albumas „Warm White“ savo ritminiu turtingumu, ansamblio narių tarpusavio sąveika artimas džiazo estetikai, bet kūrėjų tikslas anaiptol nebuvo siekti žanrinio grynumo ir kreiptis į kažkurią apibrėžtą auditoriją. Tai yra laisva, nuoširdi kūryba, nesivadovaujanti kanonais ir besikreipianti į kiekvieną ausį, imlią išraiškingoms melodijoms, gyvai dinamikai ir meistriško atlikimo polėkiui.
Su naujuoju albumu „Warm White“ grupė nori atkreipti dėmesį, kaip svarbu muzikos klausytis legaliai, kaip klausytojai palaikydami kūrėjus prisideda prie turinio kūrimo.
Bilietus platina: bilietai.lt
Projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba.
Albumo leidybą dalinai finansuoja AGATA



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: