Vilniaus mokytojų namai
EN

DVI VIOLONČELĖS (Perkeltas į Liepos 4 d.)


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Birželio 26 d.
18:00 ir 21:00 val.

Dėl būtinos izoliacijos atlikėjams koncertas perkeltas į 2021m. liepos 4 d.
Bilietai galios tie patys, jei netinka data kreipkitės į bilietai.lt dėl bilietų grąžinimo.

Išskirtinių violončelininkų iš Baltarusijos duetas gros garsiąsias Nirvanos, Queen, Edo Sheerano, Michaelo Jacksono ir kitų pasaulio žvaigždžių kūrinius vienoje atmosferiškiausių Vilniaus vietų - Šventosios Kotrynos bažnyčioje. Tai ne tik koncertas, bet ir tikra klasikos ir modernumo simfonija. Įsivaizduokite: muzikiniai hitai iš topų atliekami simfoniniais instrumentais, o baroko epochos šventykla tampa platforma unikaliam šviesos šou!

Jei visada manėte, kad violončelė yra tik klasikinės muzikos instrumentas, tai šis šou jus amžinai įtikins, kad su jūsų mėgstamos popmuzikos melodijos gali būti grojamos su jauduliu ir polėkiu. Kieno muzikos styginių kūrinius išgirsite? Tai žinomiausi Edo Sheerano, Shawno Mendeso ir grupės „One Republic“ bei kultinių visų laikų geriausių grupių Queen, Nirvana, Sting ir Michael Jackson dainos. Violončelininkai taip pat atliks garsiojo Hanso Zimmerio parašytų mėgstamų filmų garso takelius - iškart atpažinsite jo muziką iš “Karibų piratų”, „Liūto karaliaus“ ir „Tarp žvaigždžių“.

Dar daugiau polėkio ir emocijų muzikai pridės šviesos šou, turintis nedaug analogų visame pasaulyje. Tai tikrai nepamirštama patirtis, tarsi fantastiška kelionė. Šviesos žaismas ir garso simfonija perteiks visą jausmų spektrą: nuo neįtikėtino dvasinio pakilimo iki lengvos nostalgijos.

Visa tai galite patirti būdami gražiausiame Vilniaus baroko architektūros paminkle. Šventosios Kotrynos bažnyčia buvo pastatyta XVII amžiuje ir jos didingi interjerai nepalieka abejingų iki šiol.

VIOLONČELĖS – Alex Ivanko & Hanna Tsareva.

Bilietai: 
18:00 val. įsigykite čia https://bit.ly/3icVMou

21:00 val. įsigykite čia: https://bit.ly/3uIfR8W




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: