Vilniaus mokytojų namai
EN

Alina Orlova. "Mutabor" vinilinės plokštelės pristatymas


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Spalio 9 d.
20:00 Val.

Alina Orlova | MUTABOR | Vilnius, Šv. Kotrynos bažnyčia
Nuo kultinio Alinos Orlovos antrojo albumo „Mutabor“ pasirodymo praėjo 10 metų. Ir štai – šio simbolinio jubiliejaus proga albumas perleidžiamas vinilo formatu!
Koncerto programoje skambės ir kinematografinio vizualumo turinčios dainos iš kultinio albumo „Mutabor“, kurios per dešimtmetį įgavo dar daugiau spalvų, taip pat jau mintinai niūniuojami kūriniai iš debiutinio atlikėjos albumo „Laukinis šuo dingo“, bei jos pasaulietiškoji kūryba iš puikiai Europos kritikų įvertinto albumo „88“ ir naujausiojo albumo „Daybreak“.
Per dvylika kūrybinės veiklos metų Alinos Orlovos skambesys keitėsi – nuo pianino klavišais skambančio jaunatviško maksimalizmo iki gilių išgyvenimų kupinos dramos ar melancholiškos kabareto ironijos. Bet vienas dalykas niekada nesikeitė – Alinos atlikimo tikrumas ir nuoširdumas. Kaskart dainininkė savo klausytojams dovanoja nepamirštamus koncertus, pilnus, lyrikos, švelnios melancholijos ir ramybės.
Antrojo albumo „Mutabor“ vinilo plokštelę bus galima įsigyti koncerte.
LAUKINIS ŠUO DINGO // 2008
MUTABOR // 2010
Čia - http://bit.do/fq67A
88 // 2015
Sailor - http://bit.do/eLU7X
DAYBREAK // 2018
The Break Up Blues - http://bit.do/eLU4M
Vinilinės plokštelės gamyba dalinai finansuota asociacijos LATGA.



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: