Vilniaus mokytojų namai
EN

Ieva Narkutė. „VISOS MEILĖS TAISYKLĖS“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Balandžio 25 d.
19 val.

Ieva Narkutė grįžta su pavasariu, puikia nauja programa „Visos meilės taisyklės“ ir pirmojo vinilo „Dešimt“ pristatymu“: kovo 2 d. – Palangoje, klube „Vandenis“, 16 d. – Šiauliuose, koncertų salėje „Saulė“, 20 d. – Kaune, VDU didžiojoje salėje, balandžio 1 d. – Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Ieva per koncertus visada padaro daugiau, nei klausytojai iš jos tikisi. Ji – vienintelė iš visų Lietuvos scenoje moka savo dainas įvilkti į puikias istorijas, kurias pasakoja lengvai ir grakščiai, švelniai pasišaipydama iš savęs ir situacijos. Galima sakyti, kad jos koncertai – muzikos ir „ieviško stand up“ sintezė. Ir tą jos subtilų įžvalgumą ir subalansuotą humorą, publika vertina ne mažiau nei dainas, ir ne tik dainų, bet ir istorijų susirenka pasiklausyti. 

Naujausia jos programa pavadinta „Visos meilės taisyklės“. Šį kartą tai bus ne paprastas koncertas, o, kaip Ieva sako, “psichologinis seansas su muzikiniais intarpais”. Koncerto klausytojų laukia ne tik dainos, bet ir Ievos surinktos visos meilės taisyklės, kurias reikia žinoti, norint sukurti santykius. Laimingus ar nelabai - kitas klausimas, bet santykius. O taip pat bus aptarta galybė žmogiškų santykių niuansų, kurie ir rimti, ir skausmingi, ir juokingi tuo pat metu. 

„Anksčiau man atrodė, kad žmonių santykiuose neturėtų būti daug taisyklių. Viską, maniau, reikia daryti pagal jausmą. Bet metai ėjo, o jausmas mane vis nunešdavo kažkur ne ten, ne taip ir nebūtinai su tuo, su kuo norėjau. Nesurinkau visos pasaulio patirties savo kailiu, bet turiu psichologės magistro laipsnį, moku stebėti žmones ir su jais kalbėtis. Iš čia ir gimė „Visos meilės taisyklės“, kurias pristatysiu koncertuose. Kai kurios iš jų rimtesnės, kai kurios privers šyptelt, dar kitos – labai dramatiškos“, – sako I. Narkutė. 

Ir tos taisyklės, kurias Ieva remdamasi savo patirtimi ir stebėdama žmones išgvildeno, gali išties nustebinti. Jos bus skirtos tiems, kurie pergyvena, jog sapnuoja savo buvusiuosius, taip pat tiems, kuriems smalsu, kokia būna ne pirmoji, o antroji meilė. Nepamiršti bus ir receptų mėgėjai- bus tiksliais kiekiais išvardinti (ne)laimingos meilės ingredientai. 

Taigi, jei ką tik sutikote TĄ žmogų, arba TO ką tik netekote, jei TAS praėjo pro šalį nepastebėjęs arba TAS yra ne tas – Ievos Narkutės koncertas „Visos meilės taisyklės“ skirtas būtent jums. Ir jums bus tikrai nesunku pasijusti aklai įsimylėjusiu, nes, kaip sako Ieva: „Žmogui reikia neįtikėtinai mažai, kad įsimylėtų. Smulkmenos, mažmožio, vieno gero koncerto, ir jūs jau įklimpę“. 

Jei jums dar maža – vasario pabaigoje pasirodo dar vienas Ievos Narkutės muzikinis leidinys - vinilo plokštelė „Dešimt“. „Prašymus išleisti vinilą girdžiu jau trejus metus. Šis formatas turi magijos: ir norisi jį išleisti, bet tuo pačiu ir nedrąsu. Atrodo, lyg jo reikėtų nusipelnyti“, – sako Ieva. 

Galų gale, mūsų džiaugsmui, ji pasijuto nusipelniusi. „Dešimt“ keliaus su dainininke į visus koncertus. Vinilo plokštelėje, kaip ir galima įtarti iš pavadinimo – dešimt dainų. Geriausios iš visų trijų jos solinių albumų.

https://www.tiketa.lt/LT/ieva_narkute__visos_meiles_taisykles_20647



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: