Vilniaus mokytojų namai
EN

Muzikinis paramos projektas „United Voices“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Balandžio 12 d.
19 val.

„UNITED Voices“ –  tai kasmetinis muzikinis paramos projektas, jau septintus metus inicijuojamas  ne pelno siekiančios organizacijos „Jaunimo taškas“.
2019 metų balandžio 12 dieną – Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje  „United Voices“ suskambės dar stipriau!
Šiemet įspūdingą pasirodymą dovanos įžymus gospel atlikėjas iš Jungtinių Amerikos valstijų Dan Dean, apie kurio muzikinį kelią būtų galima parašyti įspūdingą knygą.
Koncerto metu taip pat pasirodys projekto iniciatorė Shasta Miller,  VDU ŠA choras , balsingoji  Girmantė Vaitkutė, žavioji Kristina Žaldokaitė, ir pritrenkiančio balso savininkas, grupės Makchu Pikchu vokalistas Edgaras Petrulis.
“UNITED Voices” tikslas ne tik dovanoti įspūdingus gyvos gospelo muzikos koncertus, bet ir ištiesti pagalbos ranką tiems, kuriems tos pagalbos labiausiai reikia.
Todėl šiemet visos projekto metu surinktos lėšos bus skiriamos Krizinio nėštumo centro veiklai paremti.
Viešoji įstaiga „Krizinio nėštumo centras“ – vienintelė organizacija Lietuvoje, įkurta padėti moterims, kurios išgyvena neplanuoto nėštumo krizę ir su ja susijusius sunkumus. Organizacija siekia rūpintis moterų psichine sveikata krizinio nėštumo metu bei pagimdžius, taip pat vykdo abortų prevenciją Lietuvoje. 
Centro misija – rūpintis  moters gerove, bei naujo žmogaus gyvybe.
Lėšos renkamos, tam kad KNC galėtų nenutrūkstamai teikti šias paslaugas :
1.  Nemokamas specialistų konsultacijas, padedančias moterims priimti atsakingą ir informacija paremtą sprendimą. Poreikiui esant suteikti tęstinę, kompleksinę pagalbą besilaukiančioms moterims, kurios dėl nelaukto nėštumo atsiduria sunkioje socialinėje, finansinėje ar psichologinėje padėtyje. Padėti šioms motinoms ir pirmaisiais kūdikio auginimo metais.
2.Teikti profesionalią pagalbą poabortinės traumos atvejais, praradus vaikelį dėl persileidimo ar priešlaikinio gimdymo.
3.Skaityti paskaitas apie žmogaus gyvybės vystymąsi įsčiose, aborto pasekmes vaiko, moters ir šeimos psichinei bei fizinei sveikatai.

„Kviečiame praplėsti muzikinį akiratį ir panirti į užburiančią savo šviesa gospel muziką. Pirkdami biletą atveriate savo širdį gerumui, taip darydami šį pasaulį gražesniu! „

Renginio nuoroda: http://www.unitedvoices.lt

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/united-voices-277659/

 




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: