Vilniaus mokytojų namai
EN

Koncertas „BALTOS VARNOS SU STYGINIŲ KVARTETU“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Sausio 19 d.
18 val.

Grupė ,,Baltos varnos" kviečia į išskirtinį koncertą su styginių kvartetu. 

Praėjus didžiosioms metų šventėms, ne visos Kalėdinės dovanos bus padovanotos. Viena liks neįteikta, kurią grupė „Baltos varnos" žada padovanoti 2019 metų sausio 19 dieną, 18 valandą Šv. Kotrynos bažnyčioje. Pačiame viduržiemyje grupė Baltos Varnos kviečia į išskirtinį koncertą. Taip mėgstami šios grupės styginiai instrumentai dar pagausės ir šį kartą autorines dainas lydės ir naujai nuspalvins styginių kvartetas. Grupė pagaliau išpildys savo svajonę ir pasirodys visu mistiškumu Šv. Kotrynos bažnyčioje. 

Ypatingoje vietoje - ypatingas koncertas. „Tokį tikslą išsikėlę - ruošiamės sausiui ir žadame parengti įspūdingą pasirodymą su muzikaliai išpildytomis aranžuotėmis, nuostabiomis Arvydo Buinausko kurtomis šviesomis, profesionaliu garsu ir puikiausia nuotaika, kokia galima spinduliuoti koncerto metu" - sako seserys Milda ir Teresė. Kartu koncerte muzikuos profesionalus multiinstrumentalistas Tadas Dešukas bei perkusininkas Martynas Nugaras.

Grupė „Baltos varnos” – keturios be galo talentingos asmenybės, kurias jungia muzika. Tai Milda ir Teresė Andrijauskaitės, visai neseniai suspindėjusios miuzikle „Eglė žalčių karalienė”, kurioms atiteko Laumių vaidmuo. Išskirtiniais vokalais išsiskiriančios merginos daugeliui tapo atradimu. Dar didesniu atradimu gali tapti jų autorinė kūryba, kuri netelpa vien į dainuojamosios poezijos rėmus. Grupės atliekamos dainos yra savito stiliaus, kupinos folk’o elementų, galima išgirsti etno ar liaudies dainų motyvų. Ką jau kalbėti apie airiškų melodijų improvizacijas, kurių gausu tarp dainų. Bosinės gitaros partijas atlieka Julius Bakanauskas, mušamaisiais ritmą laiko Tomas Urbanavičius. Milda ir Teresė groja pagrindines partijas gitaromis ir smuikais. 

Į koncertą Šv. Kotrynos bažnyčioje kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT".

Bilietus platina www.tiketa.lt bei likus 1 val. iki koncerto pradžios prie salės durų.

Bilietų kainos: 8, 10,12,15 Eur.

https://www.tiketa.lt/LT/baltos_varnos_su_styginiu_kvartetu__sv_kotrynos_baznycia_20251

Daugiau informacijos: koncertai@bardai.lt, tel. 867223266.



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: