Vilniaus mokytojų namai
EN

Darbas komandoje ir pasidalintoji lyderystė


Mokymosi ir informacijos centre, 226 auditorijoje
Antradienis
Kovo 13 d.
12 val.

Tai vadybiniai mokymai švietimo darbuotojams, kurie nori ugdyti vadovavimo gebėjimus. Tad dalyviais gali būti tiek asmenys dirbantys vadovaujantįjį darbą, tiek ir ketinantys jį dirbti. 

Be stiprios komandos nesukursi stiprios organizacijos, tai supranta visi. Tačiau kelių kurti komandą yra įvairių. Seminare praktiškai aiškinamasi kas kuria esminį santykį tarp žmonių, kaip mes vieni kitiems galime padėti augti, kaip individualus augimas turi būti derinamas su organizacijos plėtra. 
Komanda nėra tikslas, ji yra tik priemonė tikslams pasiekti, tačiau labai galinga. Kodėl organizacijose turi būti būti besimokančios komandos ir kokiais būdais jos gali būti kuriamos? Tai praktiniai klausimai, į kuriuos atsakymų ieškome ne tik švietimo organizacijų veiklose, bet ir kitose srityse, - versle, sporte, politikoje. Apie geriausius pavyzdžius ar geriausias pamokas ir diskutuosime, idant rastume būdus juos taikyti savo aplinkoje.

Mokymo programos uždaviniai:

  • Aptarti efektyvios komandos funkcionavimo prielaidas organizacijoje
  • Lavinti įgūdžius, padedančius dirbti komandoje

Mokymo programos turinys

  • Efektyvios komandos charakteristikos ir prielaidos efektyviam komandų darbui organizacijoje
  • Pasidalintoji lyderystė – kas svarbiausia ir kaip tai realizuojama? Kuomet ir kaip pradedame kurti besikomančiąją organizaciją?

Seminaro programos autorius Dr. Aurimas M. Juozaitis neformaliajame švietime dirba nuo 1992 m. Pagrindinė vedamų seminarų tematika: vadovybiniai mokymai, andragoginiai mokymai. Darbo patirtis su švietimo, viešojo administravimo, verslo, nevyriasybinių organizacijų, bendruomenių nariais.

Seminaro kaina dalyviui - 45 € 
(apmokėjimas iš mokinio krepšelio lėšų grynaisiais arba pavedimu). 
Seminaro dalyviai gaus kvalifikacinius pažymėjimus.

https://www.mtc.lt/lt/renginiai/451/darbas-komandoje-ir-pasidalintoji-lyderyste



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: