Vilniaus mokytojų namai
EN

Tomi Paldanius „Classic Hits Fingerstyle Guitar Tour“


VMN Didžioji salė
Ketvirtadienis
Vasario 1 d.
19 val.

Vilniuje, Vilniaus mokytojų namų Didžiojoje salėje. 2018.02.01, ketvirtadienis, 19 val.

Suomių „Fingerstyle“ gitaristas, Tomi Paldanius, tuo pačiu metu viena gitara groja melodijas, akordus, bosines linijas ir net solo.

Tomi gitarai aranžavo daug hitų, pavyzdžiui, „Bohemian Rhapsody“, „Hotel California“ ir „Nothing Else Matters“. Šios ir kitos aranžuotės, kurias atlieka gitaristai visame pasaulyje, socialiniuose tinkluose pasiekė dešimtis milijonų peržiūrų.

2005 m. į „Youtube“ buvo įkeltas pirmasis Tomi vaizdo įrašas, „Bon Jovi“ kūrinys „Livin’ On A Prayer“, kuris yra vienas pirmųjų populiariausių gitaros vaizdo įrašų vaizdų dalijimosi svetainėje. Šį vaizdo įrašą, kaip vieną geriausių „Youtube“ įrašų, savo žurnale paminėjo „Total Guitar“. Daugelis gitaristų visame pasaulyje, kuriuos įkvėpė Tomi aranžuotės, pradėjo iš jo mokytis. Vienas jų - Sungha Jung iš Korėjos, kuris šiuo metu yra viena didžiausių „Youtube“ gitaros sensacijų.

Tomi yra įgijęs klasikinės gitaros mokytojo specialybę, tačiau jo aistrą „fingerstyle“ gitarai įkvėpė gitaros virtuozas ir legenda iš Australijos - Tommy Emmanuel.

„Classic Hits Fingerstyle Guitar Tour“ -  Tomi pirmojo išleisto albumo pristatymo turas. Albume rasite „Queen“, Jimi Hendrix, „Pink Floyd“, „Led Zeppelin“ ir „Guns N 'Roses“ kūrinių.

Tomi Paldanius vasario 1 d., ketvirtadienį, gros Vilniuje - Vilniaus mokytojų namų Didžiojoje salėje, o vasario 2 d., penktadienį - Kaune - Lietuvių tautinės muzikos istorijos muziejuje.

Bilietus platina www.tomipaldanius.com 

Daugiau informacijos apie „Classic Hits Fingerstyle Guitar Tour“ rasite www.tomipaldanius.com svetainėje.




Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: