Vilniaus mokytojų namai
EN

Šventėje visai šeimai „Lik sveika, Kalėdų eglute“ – linksmybės ir fejerverkai

2017 m. sausio 6 d. 18.00 val. Vilniaus mokytojų namų kiemelyje prasidės baigiamasis Vilniaus miesto projekto „Kalėdos sostinėje“  renginys „Lik sveika, Kalėdų eglute“.

Mažųjų pamėgti personažai Kakė Makė ir Netvarkos Nykštukas  kviečia visus vaikus ir jų tėvelius kartu atsisveikinti su Kalėdų eglute iki kitų metų. Šventės metu padėsime Kalėdų eglutei nusivilkti puošnų savo rūbą, dalinsimės žiemiškais įspūdžiais ir Kalėdiniais stebuklais.  Žiema ir šiluma taps pagrindiniu šventės akcentu. Galvojate, kad neįmanoma? Atvykite į šventę ir įsitikinkite, kad neįmanomų dalykų nebūna! Pačius aktyviausius Kakė Makė ir Netvarkos Nykštukas apdovanos Kakės Makės knygelėmis, kuriose surašytos smagiausios jų istorijos. 

Vilniaus mokytojų namų kiemo vartai bus plačiai atverti jau nuo 17.30 val. Kakės Makės laukti bei įvairias greitumo, miklumo, vikrumo estafetes padės įveikti jos pagalbininkai. Bus tęsiama jau gyva legenda tapusi iniciatyva burti „Vilniaus gerų vaikų bendruomenę“: visiems atėjusiems palydėti eglučių bei įveikusiems įvairias užduotis bus iškilmingai išduodami gerų vaikų pažymėjimai. Sušalti neleis karšta „Nesquik“ kakava.

Kai darbas ir linksmybės eis į pabaigą, į kiemelį užsuks Trys karaliai, kurie laimins visus ir linkės sėkmingų metų. Pokšint fejerverkams sunkvežimis pajudės miško link, išveždamas nupuoštas eglutes.  

Organizatoriai primena, kad į šventę kviečiami visi, kurie puošė Lietuvoje ir užjūrio miškuose užaugintas eglutes ir tie, kurie tausodami gamtą savo namus dabino dirbtinėmis eglaitėmis.

 

Iki susitikimo  Mokytojų Namuose!

2017 m. sausio 3 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: