Vilniaus mokytojų namai
EN

PERKELTAS | Dvi violončelės (Baltarusija)


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Sausio 31 d.
19:00 val. ir 21:00 val.

Mieli žiūrovai!!
Informuojame, kad dėl Lietuvoje įvesto karantino renginys DVI VIOLONČELĖS (Belarus)), kuris turėjo įvykti lapkričio 14 d., o vėliau gruodžio 2 d. 19:00 ir 21:00, 2021 metų sausio 31 d. perkeliamas į 2021 03 17 d.
Bilietai lieka galioti tie patys. Papildomai kreiptis nereikia.

Prašome palaikyti mus. Negrąžinti bilietų ir atvykti į koncertą. Tai būtų didelė parama atlikėjams šiuo sudėtingu laikotarpiu. Mylime Jus ir laukiame susitikimo!

Kam netinka nauja renginio data prašome kreiptis el. paštu: info@bilietai.lt ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766
Prašymai priimami iki Gruodžio 15 d.

Organizatoriai atsiprašo už nepatogumus.

Išskirtinių violončelininkų iš Baltarusijos duetas gros garsiąsias Nirvanos, Queen, Edo Sheerano, Michaelo Jacksono ir kitų pasaulio žvaigždžių kūrinius vienoje atmosferiškiausių Vilniaus vietų - Šventosios Kotrynos bažnyčioje. Tai ne tik koncertas, bet ir tikra klasikos ir modernumo simfonija. Įsivaizduokite: muzikiniai hitai iš topų atliekami simfoniniais instrumentais, o baroko epochos šventykla tampa platforma unikaliam šviesos šou!

Jei visada manėte, kad violončelė yra tik klasikinės muzikos instrumentas, tai šis šou jus amžinai įtikins, kad su ją jūsų mėgstamos popmuzikos melodijos gali būti grojamos su jauduliu ir polėkiu. Kieno muzikos styginių viršelius išgirsite? Tai madingi populiariausiųjų sąrašo užkariautojai Edas Sheeranas, Shawnas Mendesas ir „One Republic“ bei kultiniai visų laikų muzikantai, tokie kaip Queen, Nirvana, Sting ir Michael Jackson. Violončelininkai taip pat atliks garsiojo Hanso Zimmerio parašytų mėgstamų filmų garso takelius - iškart atpažinsite jo muziką iš “Karibų pirate”, „Liūto karaliaus“ ir „Tarpžvaigždžių“.

Dar daugiau polėkio ir emocijų muzikai pridės grandiozinis šviesos šou, turintis nedaug analogų visame pasaulyje. Tai tikrai nepamirštama patirtis, tarsi fantastiška kelionė. Šviesos žaismas ir garso simfonija perteikia visą jausmų spektrą: nuo neįtikėtino dvasinio pakilimo iki lengvo liūdesio jausmo.

Visa tai galite patirti būdami gražiausiame Vilniaus baroko architektūros paminkle. Šventosios Kotrynos bažnyčia buvo pastatyta XVII amžiuje ir jos didingi interjerai nepalieka abejingų iki šiol.

VIOLONČELĖS – Alex Ivanko & Hanna Tsareva.

Bilietai į: 
19:00 val. renginį čia: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/perkeltas-music-by-hans-zimmer-ed-sheeran-queen-hurts-and-other-dvi-violonceles-belarus-321575/

21:00 val. renginį čia: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/perkeltas-music-by-hans-zimmer-ed-sheeran-queen-hurts-and-other-dvi-violonceles-belarus-322967/





Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: