Vilniaus mokytojų namai
EN

PERKELTAS Į 2021 12 09 | Koncertas Gražiausios Franko Sinatros dainos naujai!


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Gegužės 20 d.
19 val.

 

Koncertas „Gražiausios Franko Sinatros dainos naujai!" (kuris turėjo vykti  2020 m. gruodžio 3 d., o vėliau 2021 m. gegužės 20 d.) perkeliamas į 2021 m. gruodžio 9 d.

 

Bilietai į perkeltą koncertą galios tie patys ir papildomai kreiptis nereikia. Jeigu Jums netinkama nauja renginio data, bilietus galite grąžinti iki 2021 m. gegužės 12 d.

 

Norint grąžinti bilietus, prašome kreiptis el. paštu: info@bilietai.lt ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766.

 

Organizatoriai atsiprašo už nepatogumus.

 

Frankas Sinatra – žmogus, kurį turbūt žino beveik visi. Jo išskirtinis vokalas, paprastos ir tuo pačiu genialios dainos yra neatsiejama viso pasaulio kultūros dalis. Kritikų pavadintas geriausiu 20 amžiaus dainininku, Frankas tebegyvuoja per jo atliekamą muziką.

Šįkart kaip niekad panašiai į tikrąjį Franką Sinatrą uždainuos jaunas, ambicingas, neįtikėtinai talentingas dainininkas Justinas Lapatinskas. Šįkart dainininkas pasirodys drauge su Šv. Kristoforo kameriniu orkestru, kuriam diriguos jo vyr. dirigentas ir meno vadovas Modestas Barkauskas. Gražiausi F. Sinatros hitai bus atliekami visiškai šviežiai, specialiai dainų aranžuotes sukūrė Tomas Petrikis. Tai klasiškas koncertas visiems Franko Sinatros ir amerikiečių muzikos gerbėjams.

ATLIKĖJAI:

Vilniaus ŠV. KRISTOFORO KAMERINIS ORKESTRAS

Meno vadovas ir vyr. dirigentas MODESTAS BARKAUSKAS

JUSTINAS LAPATINSKAS (vokalas)

CHRIS RUEBENS (gitara)

POVILAS JARAMINAS (fortepijonas)

ANDRIUS BALEVIČIUS (mušamieji)

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/kristoforo-orkestras-graziausios-franko-sinatros-dainos-naujai-319515/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: