Vilniaus mokytojų namai
EN

XVIII tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai-aš“| KONCERTAS VISAI ŠEIMAI. VAIKYSTĖS DAINOS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Spalio 17 d.
12 val.

Atlikėjai:  Aidas Giniotis ir grupė „Plumbum“: Aistė Šeštokaitė, Lyja Makanavičiūtė, Urtė Smulskytė, Matas Pranckevičius, Džiugas Širvys.

Režisierius, pedagogas, aktorius, keistuolis maestro Aidas Giniotis - visiems gerai pažįstamas. Prieš du metus sėdėjo A. Giniotis kaime po slyva, žiūrėjo į savo niūniuojančius studentus. Staiga tik bum... nukrito slyva jam tiesiai ant pliko pakaušio. „Eureka!“ sušuko Giniotis ir su studentais įkūrė grupę „PlumBum“ dainuojančią ir grojančią įvairiais instrumentais. Dainuoja jie dainas iš vaikystės, kurias girdėjo dainuojant Vytautą Kernagį, „Keistuolių teatrą“, „Telebimbam“ ir kitus atlikėjus. Tose dainose skraidė paršiukai, baltos varnelės, mėlyni autobusiukai ir kiti gyvulėliai. Tose dainose buvo gražu, jauku ir šilta, kaip kokioj Afrikoj. Spalio 17 dieną užsukite į šv. Kotrynos bažnyčią su visa šeima. Bus gražu, jauku ir šeimyniškai šilta, kaip namie.

Koncerto trukmė: 1 val. (be pertraukos).

Laikantis dabartinių saugumo reikalavimų, sėdimos vietos bus išdėstytos pagal jūsų bilietų pirkimo istoriją išlaikant saugius atstumus. Todėl rekomenduojame:
- jei planuojate koncerte lankytis ne vienas/-a ir norite sėdėti greta, bilietus įsigykite vienu pirkimu;
- norėdami išlaikyti saugų atstumą bilietus pirkite atskirai.

Atvykdami į koncertą nepamirškite nosį ir burną dengiančių apsaugos priemonių! Laikytis saugaus atstumo,  pajutus pirmuosius peršalimo simtomus likti namie, o įsigytus bilietus perleisti kitiems žiūrovams.

Bilietai:
Bilieto kaina
7.30 - 8 Eur. Bilietus platina Bilietai.lt  Bilietų skaičius ribotas.
Vaikams iki 2 metų, neužimant papildomos vietos, nemokamai.
Jei bilietų dar bus likę juos bus galima įsigyti šv. Kotrynos renginių salės kasoje likus 1 val. iki koncerto.

Apie festivalį: Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš“ rengiamas nuo 2003 m. „Tai – aš“ tai: bendruomeninės, tarpkultūrinės kūrybinės laboratorijos jauniesiems dainų ir tekstų autoriams, atlikėjams, po Lietuvos miestelius ir į kaimynines šalis keliaujantys koncertiniai ekipažai, Lietuvos ir užsienio atlikėjų pasirodymai vaikams ir ne vaikams bei jaukūs autorinės kūrybos naktinėjimai iki paryčių... Daugiau informacijos apie festivalį www.tai-as.lt

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/koncertas-visai-seimai-vaikystes-dainos-320738/

Organizatorius - Vilniaus mokytojų namai
Festivalį dalinai finansuoja: 
Vilniaus miesto savivaldybė ir Lietuvos kultūros taryba.
Pagrindinis festivalio rėmėjas - 
Asseco Lietuva.




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: