Vilniaus mokytojų namai
EN

Koncertas "Švęskime laisvę"


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Rugsėjo 30 d.
19:00 val.

Koncertas perkeltas iš kovo 14 d. 

Kviečiame kartu švęsti Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo trisdešimtmetį ir aštuntąjį “Kūjelių” gimtadienį Šv. Kotrynos bažnyčioje! “Kūjeliai” išsiskiria pašėlusiu nuoširdumu, įsimenančiomis dainomis ir jaukia nuotaika, kuri apsupa kiekvieną atėjusį į koncertą. Šio šventinio koncerto metu skambės tiek naujos, tiek žinomos “Kūjelių” dainos, tokios kaip “Mylėsiu Tave”, “Už tūkstančio durų” ar “Kontrolierė”. Taip pat klausytojai bus nustebinti specialiai paruoštomis partizaniškų dainų interpretacijomis.

“Mums šis koncertas yra ypatingas, mes ruošiame ypatinga programą, kuri nudžiugins kiekvieną atėjusį į koncertą. Mūsų grupės ir Lietuvos atkūrimo gimtadienis sutampa. Ir tai nėra atsitiktinumas!” - džiaugiasi broliai Kūjeliai.  

“Kūjeliai” daugeliui žinomi iš televizijos projekto “Du balsai - viena širdis”, kur jie sukaustė visos Lietuvos dėmesį. Brolių grupė šią žiemą surengė itin sėkmingą koncertinį turą per didžiausius Lietuvos miestus, kur grojo sausakimšose salėse Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Šiuo metu daugelis taip pat pastebėjo, kad kūjelis Andrius, su brolio Juliaus palaikymu, dalyvauja nacionalinėje Eurovizijos atrankoje. Įsiklausydami į gerbėjų prašymus, Kūjeliai skelbia ypatingą koncertą švęsti Lietuvos nepriklausomybės atkūrimą ir grupės aštuntąjį gimtadienį!

Iki pasimatymo!

https://www.youtube.com/watch?v=ZNVm4gCJ5i4
https://www.youtube.com/watch?v=iNxC8cNwD3I
https://www.youtube.com/watch?v=FuF8qHzj6iE
https://www.youtube.com/watch?v=kAa9WdtNumc

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/perkeltas-kujeliai-koncertas-sveskime-laisve-308552/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: