Vilniaus mokytojų namai
EN

Martynas Levickis. SOLO


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Rugpjūčio 28 d.
20:00 Val.

Kol dauguma akordeonistą Martyną Levickį pratę sutikti sausakimšose salėse, stovint prieš jo vadovaujamus ansamblius ar pasirodant drauge su kitais atlikėjais, šis muzikos „Don Kichotas“ vis dar nepaliauja ieškoti unikalaus solo akordeono skambesio.

Rečitalis – ne toks jau dažnas reiškinys Martyno repertuare. Pirmiausiai todėl, kad ši koncerto forma – tikras iššūkis atlikėjui. Ji reikalauja ilgo ir nelengvo pasiruošimo, ypatingo detalumo ir kruopštaus darbo, siekiant prikaustyti publikos dėmesį. Taigi priešaky – intymus, grakštus ir jautrus pasirodymas, kuriame skambės klasikinės muzikos ir šiuolaikinių akordeono kūrinių interpretacijos.

„Akordeonas – tai vis dar vietos po saule ieškantis instrumentas, todėl man kaskart krenta didžiulė atsakomybė pristatyti gražiausias jo puses ir parodyti dar neatrastąsias. Kiekvienas koncertas padeda siekti tikslo, todėl, tikiu, kad ir šis pasimatymas Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje bus ypatingas“ – kviečia Martynas.

Programoje klasikinė muzika

BILIETAI: https://bit.ly/8-28-VILNIUS

Bilietų kaina 28 Eur
Billietus platina www.bilietai.lt




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: