Vilniaus mokytojų namai
EN

Specialus koncertas „Nebijok“ | Gyvai iš Šv. Kotrynos bažnyčios


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Kovo 15 d.
19:00 Val.

Jurga muzikos gerbėjams dovanos tiesioginę savo koncerto transliaciją. Specialus koncertas „Nebijok“, simboliškai pavadintas pagal vieną žymiausių dainininkės hitų, įvyks šį sekmadienį, kovo 15 dieną, 19 valandą, visiškai tuščioje Šv. Kotrynos bažnyčioje ir bus nemokamai transliuojamas internetu.

„Koncertas „Nebijok“ yra palaikymas ir pozityvumo perdavimas visiems Bro ir Se – tiek muzikantams, tiek klausytojams, kurie dabar yra šiek tiek ar net labai išsigandę dėl šios situacijos ir, svarbiausia, mūsų visų sveikatos“, – koncerto idėją pristato Jurga. „Mes su grupe labai pasistengsime paskleisti ramybę ir pačias šviesiausias emocijas visiems, kas mūsų koncertą stebės savo namuose.“

Anot Jurgos, koncertas organizuojamas visiškai nemokamai, bendraminčiams išreiškus palaikymą šiai pozityviai idėjai. Pasirodymą organizuoja muzikos agentūra M.P.3, patalpas jam dovanoja Šv. Kotrynos bažnyčia. Visą reikalingą įrangą koncertui neatlygintinai suteikia garso inžinierius Jurgis Stasikėlis ir „Šviesiai garsiai“, o jį filmuoja ir transliaciją užtikrina „Dazzle MEDIA“. Laikantis koronaviruso prevencijos rekomendacijų, klausytojai į koncertą patekti negalės.

Sekmadienio transliacijos metu Jurga atskleis kelias naujas dainas iš būsimo, šį pavasarį pasirodysiančio savo albumo. Pasirodyme skambės naujausios jos dainos „Kelionė laiku“ ir „Švyturiai“ bei vienas dar niekur negirdėtas kūrinys. Į programą Jurga įtrauks pačias gražiausias, šviesos ir džiaugsmo dainas, tarp kurių „Nebijok“, „Aukso pieva“, „Dance“ ir kiti gerbėjų pamilti kūriniai.

Jurgos ir jos grupės koncertas „Nebijok“ bus transliuojamas tiesiogiai internetu šį sekmadienį, kovo 15 dieną, nuo 19 valandos.
Transliacijos nuoroda bus patalpinta šio renginio puslapyje ir Jurgos paskyroje „Facebook“ tinkle ir Jurgos „Youtube“ kanale. Kviečiame dalintis šia nuoroda ir koncertą retransliuoti.

Jurga | Nebijok (gyvai) https://youtu.be/T6ZtdVX8jI4

Jurga | Kelionė laiku (official video) https://youtu.be/G0FRl5F31Io



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: