Vilniaus mokytojų namai
EN

Koncertas „Palik tik dainą man“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Vasario 22 d.
18:30 val.

Vasario 22 d. Šv. Kotrynos salėje žiūrovų širdis virpins gražiausių poetų eilėmis suskambėsiančios dainos. Koncerto metu kartu su muzikos bendražygiais, Vygantas pristatys savo naujausią albumą PALIK TIK DAINĄ MAN.
„Kodėl beržas ir PALIK TIK DAINĄ MAN? Nes tai Pauliaus Širvio. Nes tai mano įkvėpimas. Nuo pat pradžių. Širvio eilėraščiuose labai daug aistros, jausmo, nusivylimo ir dar daugiau vilties, tarsi žvelgiant į gyvenimą vaiko akimis. Tada pamilau eiles ir muziką. Pradėjau kurti natas žodžiams ir jas atlikti. Man tai – gyvenimo džiaugsmas, kurį noriu perteikti klausytojams.“ (Vygantas Kazlauskas).

Vygantas Kazlauskas – dainų autorius ir atlikėjas, kartu su gyvos muzikos virtuozais, koncerte atliks legendinio Pauliaus Širvio ir iškiliausių nūdienos poetų eiles: Vainiaus Bako, Roberto Danio, Viliaus Dinstmano, Violetos Palčinskaitės, Dalios Saukaitytės, Dalios Teišerskytės ir Sandros Avižienytės.

Nuostabiausius poetų eilėraščius papuoš Martyno Puchovičiaus ir Vyganto Kazlausko kurta muzika, kurią vakaro metu gyvai atliks tokie profesionalai kaip Martynas Lukoševičius (mušamieji), Tomas Maslauskas (bosinė gitara), Tadas Motiečius (akordeonas), Tomas Varnagiris (gitara).

Daug jausmo pridės Vaido Bartušo vokalinis ansamblis B2 bei “Mėnulio sodų” styginių orkestras.

Kartu su muzika, šviesomis gros talentingasis dailininkas Arvydas Buinauskas.

Linkime gražių vaizdų akims ir daug jausmo širdims.

Bilietai:
https://kakava.lt/renginys/palik-tik-daina-man/1265/3093



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: