Vilniaus mokytojų namai
EN

Paulius Kilbauskas I Elements Experience. Live.


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Spalio 15 d.
19.30 val.

Paulius Kilbauskas - filmų kompozitorius, eksperimentatorius ir multi-instrumentalistas, legendinės grupės „Empti“, mininčios sceną sudrebinusio albumo „Estrada“ dvidešimtmetį, įkūrėjas, įstabi Lietuvos muzikos scenos figūra - kviečia į solinio albumo pristatymą. Metus, praleistus Balio saloje, atlikėjas įamžino savo debiutiniame albume „Elements“, kuriame susijungę visatos elementai įgijo pasaulietiškos instrumentinės muzikos pavidalą. 

Spalio 15 d. 19.30 kviečiameį ypatingą albumo/vinilo pristatymo renginį, Šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje. 

Tai unikali proga ne tik išgirsti, bet ir patirti. 

Pristatymo metu, kiekvienas klausytojas galės visiškai atsiriboti nuo aplinkos ir susikurti unikalius garsinius prisiminimus. 

„Event Solutions“ komanda paruoš specialias ausines, kurios leis pasinerti į nepaprastą bažnyčios atmosferą ir betarpiškai patirti magišką muzikos pasaulį. Sukursime erdvę, kurioje kiekvienas galės prisiliesti prie visatos elementų ir juos pajusti.  

Pauliaus albumo pristatyme dalyvaus perkusininkas iš Japonijos Tomoo Nagai, meistriškai garsus išgaunantis savo paties pasigamintais instrumentais iš vietinių žaliavų: medžio, akmens, metalo ir stiklo. Tomoo Nagai baigė studijas Tokijo meno Universitete, kūrė bendrus projektus su įvairių šalių džiazo, teatro, TV muzikos atlikėjais, jo muzika jau gerėjosi Indonezija, Brazilija, Marokas, Prancūzija, Islandija ir Japonija.

Pasižymėkite savo kalendoriuose spalio 15 dieną - tokio pasirodymo Lietuvoje dar nebuvo!

Išankstiniai Elements plokštelės užsakymai (oficiali prekyba prasidės Spalio 15 dieną):
https://pauliuskilbauskas.greedbag.com

Ateikite ir leiskitės būti užburiami stebuklingos Pauliaus Kilbausko kūrybos.

Durys 19.00

Koncertas 19.30

https://www.youtube.com/watch?v=XIUVgfNJ1F0&frags=pl%2Cwn

https://www.youtube.com/watch?v=a2X3xEpYnhQ&list=RDnzAPnUb1L38&index=3&frags=pl%2Cwn

https://www.youtube.com/watch?v=64gPf3EwRzg&frags=pl%2Cwn

https://tickets.paysera.com/lt-LT/event/paulius-kilbauskas-i-elements-experience-live?fbclid=IwAR0xNye1hw4QTWK_yT05oUmwOQbUUcRej1Bfbou34boWtdakcPkFXZyGTI0




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: