Vilniaus mokytojų namai
EN

XVII tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai-aš“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Spalio 19 d.
12 val.

DAINŲ KARUSELĖ
Teatralizuotas koncertas visai šeimai

Koncerto trukmė 1 val.                                                                                                    

Atlikėjai: Vyrų vokalinis ansamblis „Quorum”: Laimonas Bendaravičius (Kontratenoras), Andrius Bartkus ir Marius Turlajus (Tenorai), Gintautas Skliutas (Baritonas), Romanas Savickas (Bosas), Šarūnas Navickas (Beat box’eris).

Vaidina: rankų šešėlių teatras ,,Budrugana Lietuva’’: Eglė Agota Matulytė, Adelina Skalandytė, Domas Šiaulytis, Martynas Tomas Gucevičius.

Ar kada klauseisi koncerto, kuriame muzikuojama be instrumentų? Ar stebėjai profesionalaus rankų šešėlių teatro pasirodymą?Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis ,,Tai – aš’’ mėgsta eksperimentuoti, tad sujungė dvi kūrėjų komandas ir kviečia Jūsų šeimą į muzikinę - edukacinę popietę. 

Koncerte girdėsite gerai pažįstamas poeto S. Gedos eiles apie baltąją varnelę, senas mašinėles, du mažus baltus pingvinus, riešutų žydėjimą ir dar daug kitų unikaliu a cappella stiliumi atliekamų dainų. Scenoje matysite ne būgnus o beat boxerį, gitaros ir kitų instrumentų skambesį atkartos baritonas. Ne, jūsų akys nemeluoja – tikrai jokių instrumentų scenoje! Įspūdį sustiprins vienintelio Lietuvoje rankų šešėlių teatro aktorių pasakojamos dainelių vizualinės improvizacijos. Jas bus galima stebėti specialiame ekrane. Suaugusieji čia pasijus vaikais, o vaikai galės pabūti suaugusiais. 

Kodėl verta pamatyti šių kūrėjų dueto bendradarbiavimo rezultatą? Besidžiaugdami nuostabiu pasirodymu, vaikai galės ir savo rankas pamiklinti, ir balsines galimybes patikrinti. Be to, nuo mažų dienų klausantis kokybiškos, profesionaliai atliekamos muzikos, susiformuoja teisingas muzikinis skonis. Prasmingas laikas visai šeimai – garantuotas. 

Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš”, rengiamas nuo 2003 m. „Tai – aš” tai: bendruomeninės, tarpkultūrinės kūrybinės laboratorijos jauniesiems dainų ir tekstų autoriams, atlikėjams, po Lietuvos miestelius ir į kaimynines šalis keliaujantys koncertiniai ekipažai, Lietuvos ir užsienio atlikėjų pasirodymai vaikams ir ne vaikams bei jaukūs autorinės kūrybos naktinėjimai iki paryčių...

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/koncertas-visai-seimai-dainu-karusele-294717/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: