Vilniaus mokytojų namai
EN

„DIRIGENTŲ OLIMPAS“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Lapkričio 29 d.
19 val.

Johannesas Schlaefli – vienas žymiausių šių laikų dirigavimo meistrų, išugdęs ne vieną talentingų, pasaulyje pripažintų dirigentų kartą.

Pas prof. Johannesą Schlaeflį mokėsi žymioji lietuvių dirigentė Mirga Gražinytė-Tyla – Birmingamo miesto simfoninio orkestro vadovė, Patrickas Lange’as – Berlyno komiškosios operos meno vadovas ir dirigentas, Christianas Kluxenas – Los Andželo filharmonijos dirigento asistentas ir daugelis kitų.

Šis koncertas pažymės jau tradicija tapusių tarptautinių dirigentų meistriškumo kursų pabaigą ir bendro Ciuricho menų universiteto ir Šv. Kristoforo kamerinio orkestro projekto kulminaciją. Koncerto metu diriguos jaunieji Johanneso Schlaefli dirigavimo specialybės studentai.

Drauge su Šv. Kristoforo kameriniu orkestru jaunieji dirigentai atliks programą, praturtintą idiliškomis, romantiškomis ir herojinėmis nuotaikomis, pradedant nuo ankstyvosios W. A. Mozarto kūrybos ir baigiant vėlyvąja vengrų kompozitoriaus Bélos Bartóko kūryba.

Atlikėjai:

Meistriškumo kursų dalyviai.

Vilniaus m. savivaldybės Šv. Kristoforo kamerinis orkestras

Meno vadovas ir vyr. dirigentas MODESTAS BARKAUSKAS

Koncerto programa:

W. A. Mozart. Divertimento F-dur, KV. 138

A. Webern. Langsamer Satz

G. Mahler. Adagietto

B. Bartók. Divertimento

L. Janáček. Idyla

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/kristoforo-orkestras-dirigentu-olimpas-292074/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: