Vilniaus mokytojų namai
EN

El Fuego - „Žodžiai gyvenimui“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Spalio 26 d.
18 val.

Analogų neturintis pop-klasikos projektas „el Fuego“ praeitais metais atšventė savo 10-ties metų jubiliejų, o šiais metais pristato per tuos visus metus išpuoselėtą, ištobulintą ir išjaustą koncertinę pogramą su gyva muzika – kontrabosu ir fortepijonu. 

Koncerto metu „El Fuego“ atliks visų laikų populiariausius kūrinius, širdis pakerėjusias, bei naujas, grupės narių autorines dainas. Vaikinai išsikėlė pagrindinį tikslą - paruošti gražią, profesionalią ir kokybišką programą publikai, vertinančiai išlavintus balsus, jausmingas melodijas ir prasmingus tekstus. Koncertuose gyvai skambės populiariausios, senos ir žinoma – naujausios dainos: „Miserere“ , „Žodžiai gyvenimui“, „Į pasaulio kraštą“, „Tikėk savimi“ ir t.t.

„Mes mylime tai, ką darome, į dainavimą žiūrime kaip į širdžiai mielą veiklą ir labai stengiamės, kad šį jausmą pajaustų klausytojai. Klausytųsi ir mėgautųsi,“ – šypsosi P. Bagdanavičius.
„Kiekvieni metai žymi brandą, kuri atsispindi kūryboje. Man be galo didelis malonumas būti šio projekto dalimi. Kiekviename koncerte, klausytojams atiduodame visą savo šilumą ir pagarbą už tai, kad „el Fuego“ jų dėka – jau tiek metų scenoje,‘‘ – kalbėjo R. Spalinskas.

Atlikėjai nuoširdžiai laukia susitikimo su Jumis, Šv. Kotrynos bažnyčioje, kur atmosfera ir muzika sukurs ypatingą jaukumą.

Svečiuose:
Jonas Sakalauskas 
Povilas Jaraminas (piano)
Denis Murašov (kontrabosas)

Visas naujienas apie pop-klasikos projektą ir koncertinį turą galite sekti:
FB: https://www.facebook.com/elFuegoofficial/
WB: http://zuzi.lt/

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/el-fuego-zodziai-gyvenimui-288949/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: