Vilniaus mokytojų namai
EN

KONCERTAS „LEGENDINIŲ KINO FILMŲ KOMPOZITORIŲ MUZIKA“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Gegužės 2 d.
19 val.

Kas yra legendiniai kino filmai? Tai filmai kurie nesensta nei laiko, nei žanro nei siužeto prasme. O jų herojus žino bene visų kartų atstovai.  Nemažiau žinomi yra ir tokių filmų kompozitoriai. Dauguma jau iš pirmų akordų atpažįsta genialaus italų kompozitoriaus Nino Rotta melodijas sukurtas kino filmams  „Krikštatėvis“, „Krikštatėvis II“, Agatos Kristi knygos „Mirtis ant Nilo“ ekranizacijai ir daugeliui kitų legenda tapusių filmų melodijų. Nei kiek nemažiau žinomi ir daug apdovanojimų už muziką kino filmams yra gavę muzikos genijai Roberto Molinelli bei Ennio Morricone. iki šių dienų Morricones sukurta nuostabi, užburianti melodija kino filmams  „Karta Amerikoje“ , „Malena“, nuostabaus grožio Roberto Molinelli kūrinys „Keturi Niujorko paveikslėliai“ žadina vaizduotę ir malonių prisiminimų takais nukelia atgal į praeitį.

Būtent šių italų muzikos genijų specialiai saksofonui pritaikytas melodijas atliks Kęstutis Vaiginis. Meistriškas ir brandus jaunesniosios kartos džiazmenas – saksofonininkas, kompozitorius, grupių lyderis. Sopraninį ir tenorinį saksofonus, taip pat fleitą pučiantis muzikas išsiskiria skaidriu kontroliuojamu skambesiu, lyriškumu ir emocionalumu

Atlikėjai :

Vilniaus ŠV. KRISTOFORO KAMERINIS ORKESTRAS,

Meno vadovas ir vyr. dirigentas MODESTAS BARKAUSKAS.

Saksofonas - Kęstutis Vaiginis.

Programoje:

Roberto Molinelli, Nino Rota, Ennio Morricone ir kiti kūriniai.

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/kristoforo-orkestras-legendiniu-kino-filmu-kompozitoriu-muzika-282700/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: