Vilniaus mokytojų namai
EN

Koncertas „Pavasario įkvėpti“ „Gražiausi pasauliniai pop-rock duetai“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Balandžio 30 d.
19 val.

Projektas, jau spėjęs pavergti Lietuvos klausytojų širdis savo jautrumu, išskirtiniu skambesiu ir atlikimu, įkvėptas pavasario energijos, su nauja programa, vėl keliauja po Lietuvą!

Išskirtinio balso tembro, profesionalus atlikėjas ir gitaristas Ramūnas Difartas, kartu su savo žmona, atlikėja A. Difarte, pristato akustinę programą, „Gražiausi pasauliniai pop – rock duetai“, kurioje, pritariant sesėms L. Žilinskaitei (kanklės) ir R. Vaicekauskienei (smuikas), atliekami naujai aranžuoti, gražiausi pasauliniai visų laikų pop – rock muzikos duetai bei autorinės R. Difarto dainos.

Klausytojai programoje išgirs gražiausius, laiko patikrintus pop-rock muzikos hitus: „The Beatles", Led Zeppelin, Sting, M. Jackson,  B. Adams, R. Stewart, Queen, Bee Gees, E. Clapton, The Eagles bei kitų. Balsai persipins su nepaprastai gražiu kanklių, smuiko ir gitaros skambesiu. Programą papildys ir  atlikėjo R. Difarto lietuviškos autorinės dainos, kurios suskambės naujai!

Gyvo garso koncertas, nepaliekantis abejingų!

• R. Difartas – vokalas, gitara;
• A. Difartė – vokalas;
• L. Žilinskaitė – kanklės;
• R. Vaicekauskienė – smuikas.

https://www.youtube.com/watch?v=PT5mY-2gNwA

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/r-difartas-ir-a-difarte-graziausi-duetai--vilnius-278763/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: