Vilniaus mokytojų namai
EN

Gediminas Storpirštis ir grupė „Mana širdis - mana šalis“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Kovo 10 d.
18.30 val.

Gedimo Storpirščio ir grupės koncertas, poezijos vakaras:  „Mana širdis – mana šalis“.

Šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje ir Kaune koncertų salėje „Oazė“ koncertus kovo mėnesį surengsiantis Lietuvos teatro ir kino aktorius, bardas, teatro pedagogas, dainų autorius ir atlikėjas Gediminas Storpirštis žada naujus potyrius klausytojams. Dainuojamosios poezijos koncertuose įprasta girdėti muziką ir poeziją, tačiau šiuose išskirtiniuose pasirodymuose klausytojai turės galimybę išgirsti ir aktoriaus skaitomus teatrinius monologus. Tai, anot, Gedimino Storpirščio, yra neįprastas ir naujas požiūris.

G. Storpirščio kūryboje bene labiausiai atsispindi šiuolaikinių Lietuvos poetų kūryba. Koncerte skambės autorinės dainos ir J. Meko, M. Martinaičio, J. Marcinkevičiaus ir D. Kajoko eilės, bei monologas iš spektaklio „Bunkeris”.

Koncerte aktorius scenoje bus ne vienas, rinktinių dainų ir poezijos programą atliks kartu su profesionalų ir tikrų bičiulių komanda:
Daumantas Slipkus- klavišai;
Vytis Nivinskas- kontrabosas;
Vytautas Mikeliūnas- smuikas;
Jonas Krivickas- gitara;
Darius Miniotas- perkusija;
Gediminas Storpirštis- gitara, vokalas.

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/gediminas-storpirstis-ir-grupe-mana-sirdis-mana-salis--vilnius-278572/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: