Vilniaus mokytojų namai
EN

Liuba Nazarenko „Romansas gyvo garso“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Kovo 28 d.
19 val.

Liuba Nazarenko kviečia į naujos kompaktinės plokštelės pristatymo koncertą. 

2019 m. kovo 28 d. 19 val. susitikti Šv. Kotrynos bažnyčioje kvies romansų atlikėja Liuba Nazarenko. Šioje erdvėje Liuba Nazarenko pristatys naujausią savo darbą – kompaktinę plokštelę „Romansas gyvo garso“, o antrojoje koncerto dalyje, kartu su smuikininke Rasa Smolinskyte ir violončelininku Mykolu Rutkausku kvies kartu prisiminti lietuviškus romansus. 

Viename interviu romansų karaliene tituluojama Liuba Nazarenko sakė: „Toks yra mano likimas, tokia manoji romantinė prigimtis. Romansus namuose girdėjau nuo vaikystės, tai buvo natūrali aplinka, kurioje juos dainavo visi. Metams bėgant, romansų žanras mane visiškai pasigrobė, - kuo vyresnis daraisi, tuo labiau supranti, kiek gyvenimo tiesos ir išminties juose yra. Tai muzika – apie išgyvenimus, apie jausmus, apie meilę” - sako atlikėja. „Kartą nutariau pasidaryti atminimui vieno savo koncertų garso įrašą. O jį perklausiusi, buvau sužavėta gyva klausytojų reakcija, nuoširdžiu įsijautimu į romansus, į istorijas apie jų sukūrimą... Tai laikau mažu stebuklu, visiškai neįmanomu studijiniame įraše! Sudėjusi dainas išleidau kompaktinę plokštelę, kurią šio pavasariško koncerto metu, pristatysiu ir pasistengsiu padovanoti geriausias emocijas savo klausytojams“. 

Geros muzikos ekspertai „Bardai LT“, naujos plokštelės leidėjai, kviečia visus Liubos Nazarenko gerbėjus susitikti ir pasinerti į romansų sūkurį. Vakaras vyks lietuvių ir rusų kalbomis.

Bilietus platina TIKETA bei likus 1 val. iki koncerto pradžios vietoje.

Bilietų kainos: 8 Eur, 10 Eur, 12 Eur, 15 Eur. 

Daugiau informacijos 8 672 23266 koncertai@bardai.lt

Grupiniai bilietai: vitalijus@bardai.lt

https://www.tiketa.lt/LT/liuba_nazarenko_romansas_gyvo_garso_20665



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: