Vilniaus mokytojų namai
EN

Koncertas „MUZIKA VIRŠ APSNIGTO VILNIAUS“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Sausio 24 d.
19 val.

Sausio 24 d. Šv. Kristoforo kamerinis orkestras kviečia į nepaprastai subtilų Vilniaus miesto gimtadienio koncertą.

Įsivaizduokite paveikslą – švelniomis ir minkštomis snaigėmis pasidabinę didingojo Vilniaus stogai, iš kaminų rūkstantys balti dūmai, lyg ledo karalystėje susitingę įspūdingų Vilniaus bažnyčių siluetai ir vaizdo fone skaidri it krištolas muzika, užburianti savo tobulumu ir grožio paprastumu. Tai koncertas – įspūdis, po kurio jūsų galvose ir širdyse liks skambėti puikiausi visų laikų vieno genialiausių kompozitorių – Wolfgango Amadeus Mozarto – ir jo tėčio, Leopoldo Mozarto kūriniai.

Šv. Kristoforo kamerinio orkestro muzikantų-stebukladarių ir švelniausio balso savininkės Guntos Gelgotės atliekama Mozartų muzika šiame koncerte skambės ne atsitiktinai – sausio mėnesį gimtadienį švenčia ir jaunasis Mozartas, o Leopoldui šiemet sukanka net 300 metų.

Maloniai kviečiame pasinerti į šį nepaprastai subtilios muzikos šedevrą – apsilankykite koncerte „Muzika virš apsnigto Vilniaus“!

Atlikėjai:

Vilniaus m. savivaldybės Šv. Kristoforo kamerinis orkestras

Vyr. dirigentas ir meno vadovas – Modestas Barkauskas

Gunta Gelgotė (sopranas).

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/vilniaus-gimtadienis-su-kristoforo-orkestru-275537/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: