Vilniaus mokytojų namai
EN

Svetlana Surganova su grupe ir simfoniniu orkestru!


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Birželio 1 d.
19 val.

Birželio 1 d. Vilnijue Šv. Kotrynos bažnyčioje Svetlana Surganova ir grupė koncertuos su simfoniniu orkestru!

Džiaugiamės, galėdami pranešti puikią naujieną visiems gyvosios, „neformatinės“ ir neformalios muzikos gerbėjams!!! Grupės „NAKTINIAI SNAIPERIAI“ įkūrėja Svetlana Surganova padovanos Vilniui  unikalų koncertą, skirtą dvigubam Jubiliejui: 50 metų pačiai Svetlanai ir 15 metų jos grupei „ОRКЕSTRAS"!

Ryšium su tuo birželio 1 d., 19 val. Šv. Kotrynos Bažnyčios (Vilnius, Vilniaus g. 30) scenoje įvyks koncertas, kuriame be grupės, susidedančios iš 11 muzikantų, dalyvaus didelis, taip pat nemažiau 11 narių turintis styginis simfoninis Orkestras! Ir tai dar ne visi siurprizai! Laimingoji jubiliatė per daugiau nei 2,5 valandos pristatys kartu su grupe ir simfoniniu Orkestru kaip seniai pamėgtas ir mylimas dainas iš daugiamečio repertuaro, taip ir labai retus, jaudinančius muzikinius kūrinius! Tokio dar nebuvo niekada ir  niekur!!!

Grupė atvyks į Vilnių iš Sankt-Peterburgo dieną iki koncerto – gegužės 31-ąją (pasikartosime, kad koncertas Vilniuje bus vienintelis Pabaltijyje!), ir iš karto pradės „apgyvendinimo“ darbus: ruoš koncertinę aikštelę, statys dekoracijas bei aukščiausios kokybės šviesos ir garso aparatūrą! Ir, be abejo, repetuoti su Orkestru, kad birželio 1 d. vakarą koncerto metu viskas skambėtų idealiai!

Atsižvelgdami į įvykio unikalumą ir jaukios Šv. Kotrynos bažnyčios salės dydį (ji talpina tik 380 vietų), rekomenduojame bilietus įsigyti iš anksto, kad nepraleistumėte puikiosios progos pabūti Renginyje, kuris niekada daugiau nebepasikartos!
 
Bilietai į Vienintelį Svetlanos Surganovos koncertą su grupe ir Simfoniniu Orkestru
birželio 1 d., 19 val. Vilniaus Šv. Kotrynos Bažnyčioje (Vilniaus g. 30, Vilnius)
parduodami visose Bilietai.lt kasose!

Informacija apie bendradarbiavimą ir bilietų užsakymas telefonu:
+370 671 76 502; +370 645 36 403.




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: