Vilniaus mokytojų namai
EN

XVI tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis ''TAI - AŠ'' | ''Bardai vaikams. Dainuoja visi''


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Spalio 20 d.
12 val.

„Bardai vaikams. Dainuoja visi!“. Nepakartojamas muzikinis susitikimas.

Šis koncertas bus pilnas šypsenų, plojimų, patrepsėjimų ir paburzgėjimų. Kitaip ir negali būti, kai scenoje vaikų pamėgtas bardas  -  Giedrius Arbačiauskas. Šį kartą Giedrius pakvies vaikus kartu su Keliaujančiu muzikantu nusikelti į stebuklingą miestą. Muzikinėje nuotykių kelionėje skambės dainelės sukurtos pagal R. Skučaitės, T. Dirgėlos, H. Radausko tekstus, o taip pat žaismingos žinomų dainelių interpretacijos.

Kitas muzikinis susitikimas bus nemažiau įsimintinas. Būna taip, kad dainos tampa žinomesnės negu jų kūrėjai. Gal ne visi gerai pažįsta Laurą Remeikienę, bet jos daina „Tuk tuk, širdele“  tikrai yra visų mažųjų klausytojų  grojaraštyje.

Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš” rengiamas nuo 2003 m. sukūrė savo legendą: jaukūs vakarai, prasmingi atlikėjų dainų tekstai, išradingos muzikinės kompozicijos ir nuoširdžios klausytojų simpatijos kasmet sutraukia didelį pulką šio festivalio gerbėjų.

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/xvi-tarptautinis-dainuojamosios-poezijos-festivalis-tai-as--bardai-vaikams-dainuoja-visi-259785/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: