Vilniaus mokytojų namai
EN

KONCERTAS „SU GIMTADIENIU SERE ANDREW“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Kovo 31 d.
18 val.

Palangos dienos 2018: „Su gimtadieniu, sere Andrew“

Jau tradiciškai išaušus pavasariui populiariausias Lietuvos kurortas kviečia švęsti savo gimtadienį - „Palangos dienas“. Šį kartą - ne tik pajūryje, bet ir sostinėje.

Šventės šauklys - „Palangos orkestras“ kovo 31 d., Šv. Velykų išvakarėse, skiria Jums pasimatymą Šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje, specialiame koncerte - „Su gimtadieniu, sere Andrew”.

Koncertu sveikinsime ne tik Palangą, bet ir serą, baroną, vieną žinomiausių ir sėkmingiausių šiuolaikinių kompozitorių Andrew Lloyd Webber, 2018-ųjų kovo 22 d. pasitinkantį 70-ą jubiliejų.

Jausmų ir šilumos kupiname koncerte skambės gražiausios A. L. Webber kompozicijos iš pasaulinę šlovę pelniusių miuziklų – „Operos Fantomas“, „Katės“, „Evita“, „Jėzus Kristus superžvaigždė“ ir daugelio kitų. Kūrinius atliks „Palangos orkestras“ bei nuostabūs solistai – Kristina Jatautaitė ir Andrius Bartkus.

Informacija apie bilietus - jau netrukus!

http://www.orkestras.lt/Palangos_Orkestras/Orkestras.html
https://www.facebook.com/palangosorkestras/
https://www.youtube.com/channel/UCiHWts0BcEqnkmaGMpsDp_g




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: