Vilniaus mokytojų namai
EN

Koncertas „Romantinė Bossa Nova“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Vasario 14 d.
19 val.

Žodis „bossa“ reiškia polėkį, įkvėpimą, įgimtą žavesį ir lengvumą. Regis, šie epitetai puikiai apibūdina ir vieną tauriausių jausmų – meilę. Kokia sintezė gimtų, jei scenoje sujungtume elegantišką Bossa Nova su meile muzikai, gyvenimui, žmogui? Į šį klausimą ne žodžiais, o muzikos kalba atsakys romantiškoji džiazo puoselėtoja, Giedrė Kilčiauskienė. Svinguojančių garsų švelnumo, gyvenimo saldumo ir jausmų harmonijos kupinas koncertas mylimus, mylinčius ir norinčius mylėti pasitiks vasario 14 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Šįkart Giedrė su geriausiais Lietuvos džiazmenais (A. Polevikov, V. Nivinsku, D. Rudžiu) pristato romantinės Bossa Novos prisodrintą vakarą, kuriame skambės nuostabaus grožio penkiolikametei mergaitei skirtoji „The Girl from Ipanema“, vylinga, į nuostabų Rio de Žaneiro kalną pakelianti žvilgsnį „Corcovado“, atlaidaus liūdesio persmelkta „Triste“. Koncerte klausytojas išgirs muzikos ir meilės paralelę brėžiančią „Desafinado“, meilės prisipažinimą „Dindi“ – šie Antonijaus Karlo Žobimo kūrybos perlai, sudarantys koncerto programos branduolį, pavertė brazilų muziką viena geidžiamiausių visame pasaulyje.

Programoje gražiausi Lotynų Amerikos kūriniai.

http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/romantine-bossa-nova-236048/







Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: