Vilniaus mokytojų namai
EN

GERALD T. SMITH GOSPEL KONCERTAS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Lapkričio 11 d.
19 val.

Gospel muzikos atlikėjai: Gerald T. Smith (JAV),
Kristinos Žaldokaitės Gospel ansamblis (Lietuva).
ABLight  - Arvydo Buinausko šviesos menas.

Programoje: akustiškai atliekamos Gospel giesmės ir menininko Arvydo Buinausko kuriami šviesos paveikslai

GERALD T. SMITH (USA) - Gerald T. Smith apibūdinamas kaip vienas talentingiausių JAV muzikų, Gospel giesmių autorių ir mokytojų. Geraldas žinomas kaip puikus kompozitorius, dirigentas, pianistas vokalistas,   seminarų vedėjas. Jis yra koncertavęs su žymiausiais pasaulio Gospel ir kt. muzikos atlikėjais, tokiais kaip Stephanie Mills, Dorian Harewood, Reginald Vel Johnson, George Faison, Evangelist Dorothy Norwood, Minister Byron Cage, Lady Tramaine Hawkins, Lamar Campbell, Richard Smallwood, Rev. James Cleveland ir kt. Lietuvoje Gerald T. Smith lankosai pirmą kartą ir nekantriai laukia susitikimo su festivalio klausytojais ir dalyviais.

KRISTINA ŽALDOKAITĖ baigė Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Džiazo skyriaus dainavimo specialybę, ilgus metus buvo pirmojo Lietuvos Gospel choro „Sounds in G“ vadovė bei Lietuvos scenos žvaigždžių pritariamasis vokalas. Sceninę patirtį ji kaupė įvairiuose džiazo festivaliuose ir konkursuose, TV projektuose bei koncertuodama Lietuvoje ir užsienyje. Šiuo metu Kristina vadovauja Vilniaus Šv. Jonų bažnyčios Gospel chorui, „Gospel komanda HARK!“ grupei, yra Vilniaus Gospel festivalio meno vadovė, įvairių muzikinių projektų dalyvė bei grupių narė. Kristina  aktyviai dalyvauja Gospel muzikos veikloje – koncertuoja kaip muzikos atlikėja ir dirigentė, dalyvauja užsienio Gospel muzikos festivaliuose ir mokymuose (Švedijoje, Vokietijoje, Lenkijoje), yra nuolatinė Vilniaus Gospel muzikos festivalių lektorė ir meno vadovė. Kristina Žaldokaitė - 2017 m. festivalio menų programos sudarytoja ir koordinatorė, dirigentė ir dainininkė.

Arvydas Buinauskas – šviesų menininkas, kuriantis šviesos „stebuklus“ žymiausiems renginiams Lietuvoje. Koncerte jis kurs šviesos paveikslus, atspindinčius Gospel muzikos giesmes.

Renginio nuorodos:  www.vilniusgospel.lt ir https://www.facebook.com/vilniusgospelfest

http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/festivaliai/gerald-t-smith-gospel-koncertas-224638/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: