Vilniaus mokytojų namai
EN

VIVIANE


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Birželio 22 d.
18.30 val.

Charizmatiškiausias Portugalijos balsas.

Nuo fado iki bossa novos.

Atlikėjai:
VIVIANE (vokalas, fleita),
TÓ VIEGAS (portugališka gitara),
JOÃO VITORINO (akustinė gitara),
FILIPE VALENTIM (klavišiniai).

Fado mediterraneo. Pietietiškų melodijų aistra ir ilgesys.

„Mano muzika – be sienų. Tradicija susilieja su šiandiena, kur kraują stingdantį fado, valiūkišką prancūzų šansoną, patrakusį džiazą, svajingą bossa novą ar Lotynų Amerikos muziką įvelku į pop manierą“, – pasakoja unikalaus aksominio balso savininkė Vivianė.

2016 m. portugalų dainininkė viešėjo Lietuvoje ir netruko pelnyti žiūrovų simpatijas, o lietuviška fado stiliumi atliekama daina buvo sutikta ošiančiomis ovacijomis ir akimirksniu tapo tikra sensacija. Fado lituano!

Vivianė grįžta ir vėl kviečia į magišką jausmų puotą. Bus stipru ir energetiška!

Su kiekviena melodija ši atlikėja vis labiau užburia. Jos dainos – tarsi išpažintys, kur kiekvienas balso virptelėjimas turi savo prasmę ir paskirtį. Jos dainos – tarsi mažytės istorijos, kurios užgauna visiems artimus jausmus. Nereikia suprasti žodžių, nes temperamentas, aistra, uždegantys ritmai ir visa paletė įvairiausių emocijų, įskaitant melancholiją, laukimą, viltį, keliauja tiesiai į klausytojo širdį.

Vivianė gimė ir augo Prancūzijoje, būdama trylikos persikėlė į Portugaliją, o paklausta kur jaučiasi geriausiai, merkdama akį atsako – scenoje! Čia – jos sielos namai, kurių jaukia šiluma dainininkė dalinsis su Jumis.

Dešimtajame dešimtmetyje ji pradėjo karjerą populiariąją muziką ir roką grojančioje grupėje „Entre Aspas“, kuri šėldavo net stadionuose prieš milijoninę auditoriją. Grupė išleido šešias plokšteles.

2005 m. Vivianė pradėjo solinę karjerą su albumu „Amores Imperfeitos“, po jo pasirodė antrasis „Viviane“ (2007 m.). Tačiau tikriausiai tik trečiajame darbe Vivianė atranda savo tikrąjį muzikos „aš“. „As Pequenas Gavetas do Amor“ albume išskirtinis balsas mus lydi po fado ir prancūzų musette pasaulį, kuris skamba nepakartojamai. Naujausius Vivianės kūrinius groja pagrindinės Portugalijos radijo stotys, o kritikai dosnūs pagyrų.

http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/viviane-charizmatiskiausias-portugalijos-balsas-nuo-fado-iki-bossa-novos-215821/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: