Vilniaus mokytojų namai
EN

XIV TARPTAUTINIS DAINUOJAMOSIOS POEZIJOS FESTIVALIS „TAI-AŠ“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Spalio 20 d.
19 val.

JUNGTINIS KONCERTAS „IŠ VISOS ŠIRDIES, IŠ PLAČIOJO PASAULIO“

Koncertą veda Gediminas Storpirštis.

Emma O‘Reilly (Airija), Frederic Bobin (Prancūzija), Jozef Sercu (Belgija), Gediminas Storpirštis ir Rasa Vosyliūtė (Lietuva), Justas Tertelis (Lietuva), Laura Remeikienė ir Arijus Ivaškevičius (Lietuva), grupė „Kūjeliai“ (Lietuva), Mindaugas Briedis ir grupė (Lietuva).

Susivienijus ir atvėrus širdis su muzika pasibelsti į klausytojų jausmus bei mintis – tai ketvirtadienį Šv. Kotrynos bažnyčioje žada visas būrys skirtingų šalių atlikėjų. Nepraleiskite unikalios galimybės pamatyti tai, kas gimsta susidūrus skirtingoms kultūroms, patirtims ir vienai meilei poezijai bei muzikai.

Prancūzas Frederic Bobin, airė Emma O‘Reilly, belgas Jozef Sercu – šie talentingi kūrėjai, viešintys festivalyje „TAI – AŠ“, kartu su Lietuvos žvaigždėmis Justu Terteliu, Gediminu Storpirščiu, Laura Remeikiene, grupe „Kūjeliai“, Mindaugu Briedžiu ir grupe vienam vakarui suvienys savo jėgas ir dovanos tarptautinį prieskonį turinčią programą, į klausytoją prabilsiančią skirtingomis kalbomis.



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: