Vilniaus mokytojų namai
EN

Mugė-paroda SODO KRAITĖ


Vilniaus g. 39
Šeštadienis
Spalio 8 d.
9-18 val.

Spalio 7 - 8 dienomis nuo 9 iki 18 val., Vilniaus gatvėje, prie Mokytojų namų šurmuliuos tradicinė rudens paroda – mugė „Sodo kraitė“. Šis renginys jau seniai tapo, tradiciškai rudenį, susiburiančiu bendravimo klubu į kurį visi atėję, gali gauti profesionalias konsultacijas jiems rūpimais klausimais, pabendrauti su žemę ir aplinką puoselėjančiais, mylinčiais žmonėmis.Vaismedžiai, vaiskrūmiai, sėklos, dekoratyviniai augalai – visa tai ir dar daugiau bus galima įsigyti iš patikimų ūkininkų, gėlininkų, sodininkų rankų, kurie renginyje dalyvauja jau daugelį metų.

„Kiemelis-turgelis“ - Vilniaus mokytojų namų kiemelyje, tai naujas akcentas „Sodo kraitėje“. Čia rikiuosis ūkininkai iš Lietuvos su  rudens gėrybėmis - medus, duona, mėsa, žuvis, svarainiai, obuoliai, riešutai, arbata ir tai dar ne viskas. Užsukę į kiemelį galėsite ne tik įsigyti šių skanėstų , bet ir pasigrožėti  Vilniaus ikimokyklinukų bei jų pedagogų paroda „Vaisiai, uogos ir daržovės“. Mažųjų darbštuolių paroda kiemelyje veiks iki spalio 14 d. 

Ypatinga šiluma dvelkianti akcija ir dėmesys mažiesiems

Ruduo - derliaus nuėmimo metas. Tai laikas, kai kantraus ir kruopštaus darbo rezultatai išsirikiuoja lentynose, sugula į vėsius rūsius laukti žiemos. O mes, nieko nelaukdami, skelbiame akciją „Saldžios Kalėdos Angelų vaikams“ ! Kviečiame visus vilniečius iki spalio 16 d. nešti obuolius į Vilniaus mokytojų namus. Iš Jūsų suneštų gėrybių spausime sultis ir gruodžio mėnesį jas dovanosime ne vienerius metus organizuojamos mugės „Angelų vaikai – su meile Jums“ dalyviams – Lietuvos specialaus ugdymo mokyklų ir pensionatų auklėtiniams. Akcija vykdoma kartu su Lietuvos vaiko teisių kontrolieriaus įstaiga, UAB „Obuolių namai“ ir UAB „Rimi Lietuva“.

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: