Vilniaus mokytojų namai
EN

Virgilijus Jutas: Auksinės dainos


Šv. Kotrynos bažnyčia
Pirmadienis
Kovo 7 d.
18 val.

Auksiniame šventiniame V. Juto koncerte –  geriausios trijų dešimtmečių atlikėjo bei jo draugų dainos, atliekamos kartu su autoriumi. Grandioziniame koncerte muzikiniais sveikinimais dalinsis V. Juto scenos partneriai ir draugai Neda Malunavičiūtė, Povilas Meškėla Šarūnas Mačiulis, Aleksander Ten ir kt. Ne viena karta užaugo su V. Juto muzika. Nemažėjantį atlikėjo populiarumą rodo ištikimų žiūrovų pilnos salės.
Ką reiškia muzika, kuri širdyje bei atmintyje netyla dešimtmečius? Neabejotinai nuoširdumą, pagarbą klausytojui, aukšto lygio meistriškumą bei artumą.
 
Virgilijus Jutas – kelis dešimtmečius gyvuojančios grupės „Blues makers“ įkūrėjas, vokalistas, gitaristas, o suskaičiuoti festivalius tiek Lietuvoje, tiek užsienyje bei scenos partnerius, su kuriais pasirodė atlikėjas, vargu, ar įmanoma, žmogaus atmintis tokių skaičių neišsaugo. Bėgant metams susikaupė nemenkas pluoštas melodingų dainų, parašytų akustinės gitaros skambesiui ir radusių atgarsį klausytojų širdyse. Šių kūrinių nebūtina sprausti į tam tikro muzikos stiliaus rėmus. Tai –asmeniniai išgyvenimai, ieškojimai, būties refleksijos, nostalgiškas harmonijos ilgesys ir noras suprasti tokias besisukančias planetas kaip vyras ir moteris. 
Atlikėjai:
Virgilijus Jutas  - vokalas, gitara,
Povilas Meškėla - vokalas,
Šarūnas Mačiulis  - vokalas, gitara,
Neda Malūnavičiūtė – vokalas, fleita,
Milda Martinkėnaitė - vokalas.
 
Instrumentinė grupė:
Aleksander Ten – Akustinė ir elektrinė gitara,
Andrej Polevikov - fortepijonas,
Valerijus Ramoška – Trimitas, flugelhornas,
Gediminas Alekna - bosinė gitara, violončelė,
Antanas Bukartas – lūpinė armonikėlė,
Robetras Vilčinskas - perkusija.
Bilietų kainos: 12-28 Eur.
www.bilietai.lt



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: