Vilniaus mokytojų namai
EN

„Jaukūs bardų vakarai”: Rolandas Kazlas ir Pakeleiviai


VMN Kiemelis
Šeštadienis
Liepos 25 d.
19 val.

Liepos 25 d. 19 val.  Vilniaus mokytojų namų kiemelio vasaros terasoje ciklo „Jaukūs bardų vakarai” koncerte, kurį organizuoja geros muzikos ekspertai „Bardai LT” žiūrovu pageidavimu antrąkart pasirodys  dainuojantis aktorius Rolandas Kazlas ir jo kūrybos Pakeleiviai: Andrius Daugirdas (bosinė gitara), Žydrūnas Mockūnas (perkusija), Audrius Piragis (gitara), Jonė Dambrauskaitė (klavišiniai), Genadijus Savkovas (akordeonas).

Nedainininkas, nemuzikantas, nekompozitorius, nepoetas, nebardas, nerežisierius ir beveik neaktorius Rolandas Kazlas ir jo kūrybiniai Pakeleiviai liepos 25 d. visai tikėtai antrąkart užsuks į Vilniaus mokytojų namų kiemelį ir beveik už dyką (bilieto kaina 15 -17 Eurų) padovanos  gyvo garso, vaizdo ir nenusakomų  vibracijų koncertą. Bus atliekamos Rolando Kazlo, pusiau Rolando Kazlo ir visai ne Rolando Kazlo dainos ir kompozicijos. Dauguma iš jų - visiškai naujos, negirdėtos ne tik visoje Lietuvoje, bet ir Vilniaus centre.

Nepasaulinio garso atlikėjo ir Pakeleivių pageidavimai gana kuklūs: pageidautina, kad koncerto dienos vakare bent jau nepliauptų lietus Lietuvoj, vietoj jo į kiemelį pliauptų gražūs žmonės ir koncerte apsilankytų bent vienas Mokytojas. Rolando Kazlo ir Pakeleivių koncertas būtų tikra atgaiva mokslo metų ir elektroninio dienyno nuvargintai Mokytojo dvasiai, o ir šiaip Mokytojo buvimas Mokytojų namų kiemelyje būtų gan logiškas ir pateisinamas. Jei apsilankys vyresnių klasių mokiniai ir jų tėvai, studentai ir dėstytojai, bendrabučių budėtojai ir komendantės - ką gi, puiku, galbūt šis koncertas bus tarsi 2 valandų pertrauka ir paliaubos. Nuotaika ir apranga  labai laisva, kadangi vasara ir gyva muzika, netgi minimali turinčioms gražiais figūras ir tatuiruotes.

Saviems, socialiai remtiniems, gyvenantiems ties skurdo riba, ir aišku, simpatiškoms moterims padėsime kvietimais. Bilietų ir kvietimų skaičius ribotas. Skubėkite įsigyti bilietus ir ramūs laukite liepos  25-os, stebėdami kaip nervinasi tie, kurie nesuskubo ir nepateks į kiemelį. Tapkite Pakeleiviais jau dabar!

Kur įsigyti bilietus: www.bilietai.lt arba 1 val prie vartų iki koncertų, jei bilietų bus liks;

Didesnius kiekius įsigysite su nuolaida: koncertai@bardai.lt

Kiek kainuoja: 15,17 Eur, palapinė – 80 Eur.

http://www.bilietai.lt/event/25489

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: