Vilniaus mokytojų namai
EN

Rasa Serra & „World Duo” kartu su „Neo Quartet”


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Rugsėjo 21 d.
19 val.

Šv. Kotrynos bažnyčioje įspūdingame Gdansko kultūros dienų uždarymo koncerte Gdansko ir Vilniaus miestai dar kartelį susijungs bendram muzikiniam projektui. Scenoje žiūrovai turės galimybę išvysti Rasa Serra & „World duo” ansamblį, atliekantį mistiškas elektroninės muzikos kompozicijas, palydimas nuostabių folkloro melodijų, skambant įvairiems pučiamiesiems instrumentams, kartu su tikrais šiuolaikinio meno entuziastais iš Lenkijos, styginių kvartetu „Neo Quartet”.

Rasa Serra – profesionali dainininkė ir vokalo mokytoja, dainuojanti daugybėje lietuviškų kolektyvų. Universali scenos atlikėja, atliekanti folklorą, džiazą ir populiariają muziką. Duetą „World Duo” sudaro multiinstrumentalistas Saulius Petreikis ir kompozitorius, garso inžinierius bei kontraboso atlikėjas Ignas Juzokas. Kartu jie kuria spalvingą, paremtą liaudies motyvais, sudėtingų struktūrų muzikinę sintezę.

Kvartetą „Neo Quartet” sudaro Karolina Piatkowska-Nowicka (smuikas), Pawel Kapica (smuikas), Michal Markiewicz (altas), Krzysztof Pawlowski (violončelė). Atlikėjai savo pasirodymus jungia su įvairiomis vizualizacijoms, moderniu šoku ir elektronine muzika. „Neo Quartet” dažnai bendradarbiauja su šiuolaikinės muzikos kompozitoriais, taip šiuolaikinę muziką stengdamiesi pristatyti kuo platesnei auditorijai. Ansamblio repertuare  skamba ne tik žymiausių pasaulyje šiuolaikinės muzikos kūrėjų kūriniai, tačiau ir jaunų talentingų kūrėjų muzika.

Koncertas nemokamas.



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: